Hile 3. Sezon Oyuncuları Çok İddialı! İşte Hile Final Sezonu Fragmanı

Web dizi Hile'nin 3. sezonu için geri sayım başladı. Son sezonuyla seyirci karşısına çıkacak olan dizide bomba isimler rol alıyor. Blutv ile anlaşan Hile, 3. sezon fragmanını 10 kasımda yayınladı. Peki Hile 3. sezon ne zaman ve dizinin final sezonunda kimler oynuyor?
Hile final sezonu
Hile 
YouTube'un sevilen sinema kanalı Filmler ve Filimler ekibi tarafından düşük bütçeyle çekilen Hile,  şu ana kadar 2 sezon ve 17 bölümünü izleyiciyle buluşturdu. Takipçiler tarafından yapılan bağışla çekilen web dizisi, bu sezon Blutv ile anlaştı. Final  sezonu için geri sayım yapan Hile, hem Blutv hem de YouTube'da yayınlanacak. Bu arada merakla beklenen Hile 3. sezon fragmanı ise 10 kasımda görücüye çıktı. Dizinin senaristi ve Filmler ve Filimler'in kurucusu Taha Ulukaya, "Yurt dışında ülkemizi başarılı şekilde temsil etmiş olmanın verdiği gururla, bu sezonu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e adıyoruz." açıklamasını yaptı.

Peki Hile 3. sezon ne zaman başlayacak? Sosyal medyada paylaşılan Hile'nin 3. sezon fragmanı ile beraber bu soru da yanıt buldu. Buna göre Hile 3. sezon. 1. bölümü 9 aralık pazartesi günü saat 19:00'da Blutv ve YouTube'da seyirciyle buluşacak. Dizi, her hafta 1 bölüm şeklinde yayınlanacak ve son sezonun 10 bölüm süreceği tahmin ediliyor.  Bu arada Hile dizisinin yeni bölümlerinde sürpriz isimler de kamera karşısına geçti. Pek çok web dizi festivalinde yarışan ödüllü dizi Hile'nin 3. sezonunda; Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Demet Evgar, Demet Akbağ ve Tamer Karadağ gibi ünlü oyuncuların yanı sıra seslendirme sanatçısı Harun Can,  Barış Özcan, Enis Kirazoğlu, Ahmet Sonuç, Ferit Karakaya, Kemal Parlak ve Tuna Akşen dizide rol aldı. 

Öte yandan Hile final sezonu çekimleri 2 eylülde tamamlandı. Dizinin son sezonunun yönetmen koltuğunda Elifnaz Yılmazcan otururken, Taha Ulukaya yine dizinin senaryosunu kaleme aldı. Hile'nin 1. sezonu 20 bin TL ile çekilirken 2. sezon 3 bin TL üzerine konularak 23 bin TL ile tamamlanmıştı.  Blutv ile yapılan anlaşmayla beraber Hile 3. sezon 200 bin TL bütçeyle çekildi.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0