AİÇÜ'de Sınav Haftası Boyunca "Ders Çalışmak Sizden Çorba Bizden" Etkinliği!

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'den 'ders çalışmak sizden çorba bizden" etkinliğiyle sınavlara çalışan öğrencilere ücretsiz çorba ikram ediliyor. AİÇU Kültür ve Kongre Merkezi'nde verilen çorbalar Rektör Karabulut tarafından ikram edildi.
Aiçu
AİÇÜ
Kasım ayı üniversite öğrencileri için vize sınavları ayı olarak nitelendiriliyor. Pek çok üniversitede ayın ilk haftası sınavlar tamamlanırken bazı üniversitelerde ise vize sınavları yeni başladı. Ağrı'da bulunan İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde de vize haftası başladı. Öğrenciler sınavlara hazırlanırken üniversite yönetimi ise öğrencilere küçük jestler yapıyor.  İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde sınav haftası devam ederken geçtiğimiz gün Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut'un katılımıyla ücretsiz çorba dağıtılmaya başlandı. Rektör Karabulut,  ücretsiz çorba etkinliğinde öğrencilere bizzat çorba ikram etti. 

Bu arada vize haftası boyunca devam edecek olan çorba ikramı öğrencilerin ders çalışmaya gittiği AİÇU  Kültür ve Kongre Merkezi'nin önünde dağıtılıyor. Sınav haftası boyunca gerçekleşecek olan "ders çalışmak sizden çorba bizden" etkinliği, her gün saat 18:00'de başlıyor. Çorba etkinliğinde konuşan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Abdulhalik Karabulut, "Sosyal, kültürel ve sportif imkanları, akademik kadro birikimi ve fiziki yapılaşması ile bölgenin önemli eğitim kurumlarından olan üniversitede öğrencilere her alanda katkı sunuyoruz" ifadelerini kullandı. 2 yıldır "ders çalışmak sizden çorba bizden" uygulamasını sürdüren üniversitenin 08:00-22:00 saatleri arası hizmet veren Kültür ve Kongre Merkezi kütüphanesinde öğrencilerin sınav çalışmaları sürüyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0