Kolpa Grubu İlk Kez Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Konser Verecek!

Kolpa
Kolpa
Türkçe rock müziğin sevilen gruplarından Kolpa, ilk kez Ağrı'da konser verecek. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ahmedi Hani Festivali kapsamında sahne alacak olan Kolpa'nın Ağrı'daki sevenleri de konser için oldukça heyecanlı.

Son yıllarda ses getiren pek çok şarkıya imza atan Kolpa grubu, bu yıl ki Ahmedi Hani Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sevenleriyle buluşuyor. Doğubayazıt ilçesinde gerçekleşen festivalin son günü sahne alacak olan grup, hit şarkılarını seslendirecek. Bugün (06.10.2019) tarihi İshak Paşa Sarayı'nda gerçekleşecek olan konsere civar il ve ilçelerden de katılım olması bekleniyor.

Ağrı Valiliği, Doğubayazıt Belediyesi ve Doğubayazıt Kaymakamlığı'nın Kültür ve Turizim Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirdiği festivalde bugün konser verecek olan Kolpa grubunun geleceği bir hafta önceden duyurulmuştu. Öte yandan konser alanında Webmgon'a konuşan katılımcılar, Kolpa konserinin olmasında oldukça mutlu olduklarını ifade ediyorlar. Ağrı'da çok az konser gerçekleştiğinden şikayetçi olan gençler, yetkililerin daha fazla konser ve etkinlik düzenlemelerini istiyor. Bu arDa Ağrı'nın Doğubayazıt imçesindeki Kolpa konserinin yaklaşık 2 saat sürmesi bekkeniyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0