Ağrı Doğubayazıt Belediyesi Gönüllü Çevreci Projesi Başlattı!

Doğubayazıt Belediyesi'nden anlamlı proje! İlçe genelinde "Gönüllü Çevreci" projesi başlatıldı. Doğubayazıt'ın en işlek caddesinde vatandaşların yoğun katılımıyla başlayan çalışmanın amacının ise daha yaşanır bir Doğubayazıt olduğu ifade edildi.
Yıldız acar
Gönüllü Çevreci
Son zamanlarda dünya genelinde çevreye yönelik çalışmalar oldukça dikkat çekiyor. Türkiye'de de çevre ile ilgili çalışmalar belediyeler başta olmak üzere birçok kamu kurumunda arttı. Son olarak HDP'li Doğubayazıt Belediyesi de dikkat çeken bir proje başlattı. Geçtiğimiz gün duyurusu yapılan proje kapsamında yurttaşlarla beraber Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde çalışmalar başladı. Gönüllü Çevreci projesinin ilk etabında ilçenin en işlek caddesi olan İnegöl Caddesi'nde halkla beraber çalışıldı. Dr. İsmail Beşikçi Caddesi olarak da bilinen caddede başlayan çalışmaya yoğun katılım oldu.

Doğubayazıt Belediye Eşbaşkanları Yıldız Acar ve Cesim Çakan tarafından yapılan açıklamada şunlar ifade edildi: "Belediye Başkanlığımızca ‘’Gönüllü Çevreci’’ Projesini başlatarak, daha yaşanır bir Doğubayazıt için bugün çalışmalarımıza başladık. Çevreci politikamız kapsamında vatandaşlarımızla birlikte İnegöl (Dr. İsmail Beşikçi) caddesinde ilk çalışmamızı hayata geçirdik." Doğubayazıt Belediyesi'nin geçtiğimiz gün başlattığı Gönüllü Çevreci projesinin kısa sürede ilçe geneline yayılması bekleniyor. Ayrıca Doğubayazıtlılar, çevreye katkı sağlaması beklenen çalışmaya sosyal medyada  paylaşımlarla destekledi.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0