Gizem dolu Masal Şatosu: Sihirli Davet filmi oyuncuları, fragmanı ve konusu ile dikkat çekiyor!

Ayça tilki
Film
Çok sayıda ünlü ismin kadrosunda olduğu fantastik çocuk filmi  Masal Şatosu: Sihirli Davet, bu hafta gösterimde. Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki ve Berk Coşkun gibi isimlerin rol aldığı Masal Şatosu: Sihirli Davet fragmanı ve konusuyla ilgi görüyor. ..

Son yıllarda ülkemizde çekilen çocuk filmlerinin sayısında ciddi bir azalma yaşansa da vizyona giren fantastik türdeki yerli yapımlar yoğun imgi görmeyi başarıyor. Bu hafta sinemaseverlerle buluşacak olan "Masal Şatosu: Sihirli Davet" filmi de beğeni toplayacak gibi görünüyor. Sosyal medyanın yakından tanıdığı pek çok ismin yanı sıra sanatçı Ziynet Sali ve Bilal Sonses, filmde konuk olarak yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Masal Şatosu: Sihirli Davet fragmanı kısa sürede seyircinin beğenisini toplarken, fragmandan bazı sahneler ise dikkat çekti.

İşte Masal Şatosu: Sihirli Davet'in Oyuncu Kadrosu

Vizyon tarihi 30 Ağustos olarak belirlenen Masal Şatosu: Sihirli Davet'in oyuncuları arasında; Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki,  YouTube'da1 milyondan fazla abonesi olan Berk Coşkun,  yine Youtuber olan Ecrin Su Çoban'ın yanı sıra Ayşegül Çınar, Nila Fırat, Kuzey Köker, Elif Ebru Kıldıroğlu, Ali Magnitou, Berkan Hamedi, Selahettin Bel, Çiğdem Sakarya, Rıdvan Çelik, Merve Yüksel, Pınar Özer, Zafer Öztürk, Cemil Taşsilen, İsmet Can Yazıcı, Berika Demir, Bensu Begovic, Can Deniz Göçer bulunuyor. Masal diyarına açılan kapının anahtarını bulan Neşe adındaki genç bir kızın yaşadıklarını konu alan filmin senaryosunu Ayşe Başak Gülsoy yazıyor. Ayrıca Masal Şatosu: Sihirli Davet filminin yönetmenliğini ise Burak Kuka üstleniyor. Gizem dolu filmin yapımcılığını ise müzik şirketi DMC, Netd, RetroaPro ve Wovie üstleniyor.

Masal Şatosu: Sihirli Davet'in konusu ise kısaca şöyle açıklandı; 11 yaşındaki Neşe (Ecrin Su Çoban) evlerinin bahçesinde masal kahramanlarını görür, abisi Mete (Berk Coşkun) ise okuduğu masal kitaplarından çok etkilendiği için hayal gördüğünü düşünür ve ona aldırış etmez. Ancak Neşe'ye ulaşan harita ve karşılaştıkları sihirli olaylar bir grup arkadaşı fantastik bir maceraya sürükler. Kötü kalpli cadının planını bozmak ve masal kahramanlarını kurtarmak için çok az bir zamanları vardır.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0