İşte Anlamlı, Kısa Kurban Bayramı Mesajları! Yeni Whatsapp Bayram Mesajları

Kurban bayramı
Bayram
Kurban Bayramı'na sayılı saatler kaldı. Pek çok kişi bayram hazırlıklarını tamamlarken pek çok kişi ise Kurban Bayramı mesajları için derin bir araştırmaya girişti. Eşe dosta en güzel Kurban Bayramı mesajı atma yarışı sürerken biz de kısa Kurban Bayramı mesajlarını derledik. 

11 Ağustos'ta başlayıp 3 gün sürecek olan Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Pek çok yurttaş tatile veya memleketine doğru yolculuğa çıkarken bazı vatandaşlar ise bu yıl bayramı evinde geçirmek için  hazırlıklarını yapıyor. Bayramda ikram edilecekler alındı kurbanlıklar kesilmek için bekletiliyor. Öbür yandan da Kurban Bayramı'nda eşe dosta yollanacak sıcak bir mesaj arayışı devam ediyor. Biz de 2019 Kurban Bayramı mesajları arasından en iyilerini derleyip bu haberde bir araya getiriyoruz.  Kısa Kurban Bayramı mesajları ya da bir başka deyişle Whatsapp için  Kurban Bayramı mesajları arasında en iyileri aşağıda bulabilirsiniz.

ANLAMLI KISA KURBAN BAYRAMI MESAJLARI  

# Kurbanlar kesildi, büyükler ziyaret edildi. Sofralar kuruldu, yürekler huzurla doldu. Bize bunu yaşatana şükürler olsun.  Bayramınız mübarek olsun.

# Yüreğiniz huzurla dolsun, kestiğiniz kurbanlar kabul olsun. İyi bayramlar.

# Bayramdır bizi biz yapan. Bayramdır mutluluğumuza sebep olan... Bayramdır dosttan bir mesajın geleceğini hatırlatan.
İyi bayramlar.

# Bayram, şekerden, etten veya baklavadan daha fazlasıdır... Bunun bilincinde olmamız ümidiyle... İyi bayramlar.

# Allah'ın bizlere hediyesi olan Kurban Bayramı bizi birleştiren nadir kutsallarımızdandır. Ve  bu nedenle  bu kutsala sahip çıkalım. Ve doyasıya kutlayalım.
İyi bayramlar...

# Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

# Yüreğimizi ısııtan, sofraları donatan Kurban Bayramına ulaştık. Evler kalabalık, etrafa saçılmış mutluluk... Mutluluğunuz daim bayramınız kutlu olsun. İyi bayramlar...

# Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

# Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

# Mutluluk huzur ve bereket dolu bu mübarek günde dualarınızın kabul olmasını dilerim.
Hayılı bayramlar.

# Bayram, kavuşmaktır.
Bayram neşedir. Allah neşemizi daim kılsın.
İyi bayramlar

# Aslında bir mesajda gizlidir bazen bayramın anlamı. O anlamı hisseden çokça mesaj almanız dileğiyle iyi bayramlar...

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0