Şampiyon dizisi ne zaman? İşte Şampiyon oyuncuları, fragmanı ve konusu

Şampiyon
Şampiyon
Tolgahan Sayışman'ın bir boksöre hayat vereceği Şampiyon dizisi şimdiden adından söz ettirmeyi başardı. İşte TRT'nin iddialı yapımı Şampiyon dizisinin oyuncuları ve konusu hakkında öne çıkan detaylar.

Yeni başlayacak olan diziler hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu yapımlardan biri ise TRT ekranlarına gelecek olan Şampiyon dizisi. Öte yandan bu yılın en iddialı yapımlarından biri olan Şampiyon'un çekimleri geçen hafta başladı. Peki Şampiyon dizisi ne zaman başlayacak Henüz net bir açıklama yapılmasa da aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çeken dizinin eylül ortasında başlaması bekleniyor.
Bu arada Şampiyon dizisinin oyuncu kadrosunda ise Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Emir Özyakışır ve Erdal Özyağcılar gibi çok sayıda isim bulunuyor. Tolgahan Sayışman'ın Kafkas lakaplı bir boksörü canlandırdığı dizinin yönetmen koltuğunda Hakan kırvavaç oturuyor. BSK Yapım'ın yapımcılığını gerçekleştirdiği 
Şampiyon dizisinin müziği ise oldukça dikkat çekici. Son yıllarda pek çok yapımda karşımıza çıkan rap şarkılar bu dizide de çok sık karşımıza çıkacak gibi görünüyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0