Cevahir'in Başı Yine Belada... İşte Geniş Aile Komşu Kızı Oyuncuları, Konusu ve Fragmanı

Rojda demirer
Geniş Aile
Tv dizisi olarak yayınlandığı yıllarda büyük beğeni toplayan Geniş Aile'nin yeni filmi bu hafta gösterime giriyor. İşte komedi türündeki Geniş Aile Komşu Kızı'nın oyuncuları, konusu ve fragmanı...

Ağustos ayının ilk haftası vizyona pek çok türden yapım gösterime giriyor. Ancak 2 Ağustos haftası beyazperdede seyirciyle buluşacak olan en iddialı yapım "Geniş Aile Komşu Kızı" filmi oluyor.  Geniş Aile dizisinin devam halkası olarak bir kaç yıldır sinemaseverlerle buluşan filmler, seyircinin beğenisini toplarken bir yandan da gişede önemli bir başarı elde ediyor. Öte yandan Geniş Aile filmleri genel olarak Cevahir ve Ulvi'nin maceralarına odaklanıyor. Bu cuma seyirci karşısına çıkacak olan filmde, dizide Cevahir'in sevdiği komşu kızı Zeynep ile karşılaşan Ulvi'nin bunu Cevahir'e söylemesiyle macera başlıyor. Bu arada Geniş Aile Komşu Kızı'nın fragmanı geçtiğimiz haftalarda YouTube ve pek çok platformda yayınlandı. 1 milyona yakın bir görüntüleme alan fragman seyirciden de şimdiden tam not aldı.

Geniş Aile Komşu Kızı Oyuncuları ve Konusuyla Nostalji Yaşatacak!


Yaklaşık 11-12 yıl önce Kanal D ve Star Tv'de ekranlara gelen diziyi anımsatan sahneleriyle sinemaseverlere nostalji yaşatacak gibi görünen Geniş Aile Komşu Kızı'nın oyuncu kadrosunda; Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Rojda Demirer ve Emre Altuğ'un yanı sıra Tuğçe Karabayır, Tolga Canbeyli ile Mine Teber rol alıyor. Bir türlü hayatını düzene sokamayan Cevahir ile Ulvi'nin maceralarını bir kez daha konu alan filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Cüneyt İnay gerçekleştiriyor. İnay, daha önce diziyi de kaleme almıştı. Vizyon tarihi 2 Ağustos olarak belirlenen Geniş Aile Komşu Kızı filminin yapımcılığını Two Productions ve Ce Medya adına Ertuğrul Fındık ile Mahmut Kayimtu üstleniyor. Seyirciye kahkaha dolu bir buçuk saat vadeden filmin konusu da dikkat çekiyor.  
Geniş Aile Komşu Kızı'non konusu şöyle: Hayatlarını bir türlü yoluna koyamayan Cevahir ve Ulvi, bir oto yıkama açarak hayatlarını düzene sokmaya çalışır. Kendilerini beladan uzak tutmaya çalışan Cevahir ve Ulvi'nin yolu bir gün Cevahir'in bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Zeynep ile kesişir. Zor bir durumda olan Zeynep, başındaki dertten kurtulabilmek için Cevahir ve Ulvi'den yardım istemeye karar verir. Zeynep, abisi Katip'in vasiyetini üzerine Nebil'le evlenmek zorundadır. Zeynep bu evliliğin gerçekleşmesini istemese de evliliğin iptal olmasının tek yolu Nebil'in evlenmekten vazgeçmesidir. Zeynep'e yardım etmeye karar veren Cevahir ve Ulvi, Muazzez ve Kütük’ün de yardımı ile Nebil’i Zeynep’ten soğutmak için türlü oyunlar oynar. Çok geçmeden amaçlarına ulaşan Cevahir ve Ulvi artık her şeyin yoluna girdiğini düşünür. Ancak Nebil, onları türlü belaların içine sürükleyecektir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0