Tepki yağıyor... Erkenci Kuş Neden Final Yapıyor? İşte Erkenci Kuş 51. Bölüm Detayları

Can demet
Erkenci Kuş
Star TV'de beğeniyle izlenen Erkenci Kuş final yapmak için gün sayıyor. Seyircileri şok eden bu kararın sebebi belli oldu. Peki Erkenci Kuş neden final yapıyor? İşte Can ve Sanem'i bekleyen sürprizler ile Erkenci Kuş 51. bölüm detayları. 

Can Yaman ve güzel oyuncu Demet Özdemir'i bir araya getiren Erkenci Kuş, geçtiğimiz yaz aylarında başlamıştı. Dizi kısa sürede büyük beğeni toplayınca "yaz dizisi" olmaktan çıktı. Kış sezonunda da yayınlanmaya devam eden Erkenci Kuş, romantik komedi türündeki pek çok rakibini geride bıraktı. Bir reklam ajansında geçen olayları ve Can ile Sanem arasında yaşanan aşkı beyaz cama aktaran yapım şimdilerde final kararı ile gündemde. Geçtiğimiz günlerde dizinin yapımcısı attığı bir tweet'le kötü haberi verdi. Buna göre Erkenci Kuş 51. Bölümüyle ekrana veda edecek. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan diziseverler sosyal medyada dizi bitmesin diye peş peşe paylaşımda bulunmaya başladı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: "Erkenci Kuş neden bitiyor?" Aslında sorunun yanıtı çok basit...

Önceleri cumartesi günleri yayınlanan Erkenci Kuş, reytinglerde umduğunu bulamayınca kanal yönetimi diziyi salı gününe taşıdı. Ancak Erkenci Kuş salı gününde de tutunamadı. Bu hafta 50. bölümünü seyirciyle buluşturacak olan dizinin bitmesinin en büyük sebebi reytinglerdeki başarısızlık. Erkenci Kuş son bölümler itibariyle artık ilk 5'te bile yer alamıyordu. Bu arada Gold Film'in CEO'su ve aynı zamanda Erkenci Kuş dizisinin yapımcısı Faruk Turgut'un paylaştığı tweet'ler de dizinin bitmesinin bir başka nedenini ifade ediyor. Turgut'un Tweet'leri şöyle:  "Erkenci kuşun 51.bl de final yapacağı haberi doğrudur.Kanalla yapılan anlaşma 52 bl olup,52 bl kurban bayramına denk geldiği için kanalımız star tv ile konuşup  final olmasına karar verilmiştir. Erkenci kuş oyuncuları ve teknik ekibi 15 aydır hiç durmadan çalışmaktadır.tatil onlarında hakkıdır.kalan 3 bl.keyfini çıkarın.teşekürler."

Pek çok dizi sezon finali yaparken devam eden Erkenci Kuş 51. bölüm ile final yapmaya hazırlanırken pek çok yapım gibi reyting kurbanı oldu. Erkenci Kuş'un oyuncuları arasında Can Yaman ve Demet Özdemir'in yanı sıra Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Tuan Tunalı yer alıyor.  Romantik-komedi türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor.  Hikayesi Meriç Acemi'ye ait olan dizinin senaryosunu Ayşe Kutlu kaleme alıyordu.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0