Detaylar netleşiyor... Diriliş Osman ne zaman? Diriliş Osman oyuncuları, konusu ve fragmanı

Pek çok dizisever Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğindeki Diriliş Osman dizisini merakla bekliyor. Peki hazırlıkları süren Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Diriliş Osman'ın oyuncuları kimler ve konusu nedir? Tüm bu soruların yanıtı en açık haliyle haberde.
Burak özçivit
Diriliş Osman
2014 yılında başlayan ve 150 bölüm süren reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul, geçtiğimiz Haziran sona ermişti. Dizi biter bitmez hemen Diriliş Osman'ın hazırlıkları için kolları sıvıyan yapımcı firma dizinin detaylarını bir bir paylaşmaya başladı. Burak Özçivit'in başrolde seyirciyle buluşacağı sezonun en iddialı yapımının adresi belli oldu. Yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ, geçtiğimiz günlerde "Diriliş Osman hangi kanalda olacak?" sorusuna yanıt verdi. Buna göre merakla beklenen dizi atv'de ekranlara gelecek. Herkes diziyi TRT1'de beklerken yapılan açıklama şaşırttı. Mehmet Bozdağ'ın yaptığı açıklamanın tamamı şöyle: "Diriliş serimiz ‘Diriliş Osman’ olarak bu sezon ATV’ de izleyicisiyle buluşacak.  Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

PEKİ DİRİLİŞ OSMAN'IN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?


Henüz Diriliş Osman'ın oyuncuları hakkında net bir açıklama gelmese de Diriliş Ertuğrul'da rol alan pek çok ismin yeni dizi için kamera karşısına geçeceği biliniyor. Öte taraftan pek çok seyircinin yanıtını aradığı "Diriliş Osman'da Ertuğrul olacak mı?" Sorusuna da yanıt geldi. Ertuğrul Bey'i canlandıran Engin Altan Düzyatan'ı istemeyen Burak Özçivit nedeniyle Ertuğrul ölmüş olacak. Diriliş Osman'ın oyuncu kadrosunda ise Burak Özçivit'in yanı sıra Hazal Subaşı ve Kurtlar Vadisi ile adını duyuran Ragıp Savaş ilk etapta yer alacağı belli olan isimler. Önümüzdeki haftalarda dizi kadrosunun netleşeceği bekleniyor. Gelişme oldukça Webmgon"da paylaşacağız. 

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAĞI MERAK KONUSU...

Osman
Diriliş Ertuğrul 
Tıpkı Diriliş Ertuğrul'da olduğu gibi Diriliş Osman'ın da her çarşamba günü saat 20:00'de ekranlara geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak Diriliş Osman'ın 1. bölümünün ne zaman seyirciyle buluşacağı konusunda iki iddia ortalıkta dolaşıyor. İlk söylentiye göre dizi Ocak 2020'de ekranlara gelmeye başlayacak.  Bir diğer iddiaya göre ise Diriliş Osman, Eylül sonu ya da Ekim ayı içerisinde görücüye çıkacak. Gözler yapımcıya çevrilmişken yanıtı merak edilen bir soru daha var. Atv'de heyecanla takip edilen Sen Anlat Karadeniz ile aynı güne denk gelen yeni dizinin  Sen Anlar Karadeniz'in yayın gününü etkileyecek. Bu da "Sen Anlat Karadeniz hangi gün yayınlanacak? sorusunu beraberinde getirdi.

DİRİLİŞ OSMAN'IN KONUSU NEDİR?


Yönetmen koltuğunda Metin Günay'ın oturacağı, senaryosunu Diriliş Ertuğrul'un da senaryosunu kaleme alan Mehmet Bozdağ'ın yazacağı dizi, tarihi dizilere merak salmış seyircinin ilgisini çekecek gibi görünüyor. Yine yapımını Tekden Film'in yapımcılığını ise Mehmet Bozdağ'ın gerçekleştirdiği Diriliş Osman'ın konusu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Serinin bir önceki dizisinde Ertuğrul Bey'in yönetiminde olan Osmanlı Beyliği, Osman'ın büyüyüp beyliğin başına geçmesiyle beraber devlet haline gelecek. Osman Gazi, çeşitli devletlerle mücadele halinde olurken bir yandan da sarayın içinde yaşananlarla ilgilenecek.

Diriliş Osman fragman, Diriliş Osman 1. bölüm ve tanıtımlar ile alakalı yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0