Murat Boz uzun aradan sonra "Aşk Bu' dedi! İşte Murat Boz'un yeni şarkısı

Aşk bu
Murat Boz
Ünlü şarkıcı Murat Boz yeni şarkısı ve klibiyle sevenleriyle buluştu. Uzun süre şarkı çıkarmayan Murat Boz, Aşk Bu adını verdiği single çalışmasıyla pek çok kişiden tam not almayı başardı. İşte detaylar...

Son olarak 2016 yılında Janti albümünü çıkaran şarkıcı Murat Boz, film ve reklamlar için seslendirdiği şarkılar dışında yaklaşık 3 yıldır ne albüm yayınladı ne de single... Hal böyle olunca pek çok kesim tarafından eleştirilen Murat Boz, uzun bir aradan sonra yepyeni bir single çalışmasıyla müzikseverlerin karşısına çıktı. Bugün itibariyle yayınlanan şarkının klibine ait teaser birkaç gün önce sosyal medyada paylaşılmış ve kısa sürede büyük beğeni topladı.  

DMC etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yerini alan Aşk Bu şarkısının klibi geçtiğimiz günlerde çekilmişti. Hareketli ritmiyle dikkatleri çeken şarkının sözü ve müziği Fikri Karayel'e ait.  Düzenlemesini ise Ozan Çolakoğlu'nun gerçekleştirdiği Murat Boz'un Aşk Bu klibini Elif Demiralp yönetti. Klipteki bazı sahneler kadar şarkı sözleri de beğeni toplamayı başardı. Öte yandan popçu Boz, yeni şarkısı için sosyal medyada "Sizlere güzel bir iş sunabilmek için çok emek verdik, hepimiz çok heyecanlıyız" şeklinde duygularını paylaştı.
Murat Boz "Aşk Bu" şarkı sözleri
İstediğinde kop gel yanıma konuşalım Aramızda bişeyler canlansın Aklın karıştığında, kendine kaldığında Bahaneler bul ortak olalım Ama sen beni bağışla Her yanım sana koşarken Geri dönmek de varmış İçim yanarken İkna olup, ya sen ya hiç bir şey derken Vazgeçmek de varmış kendimi bulurken İnanabilir misin? İnanabiliyor musun? Kendine aşık Görebiliyor musun? Kendine aşık, aşk bu Dinler mi sanıyorsun? İstemesem de uğruyor, o kendi derdinde Bir an bile yalnız bırakmadı Düşman da olsa dert değil aşk benim içimde Bana ait bişey bırakmadı Ama sen beni bağışla Her yanım sana koşarken Geri dönmek de varmış İçim yanarken İkna olup, ya sen ya hiç bir şey derken Vazgeçmek de varmış kendimi bulurken. İnanabilir misin? İnanabiliyor musun? Kendine aşık Görebiliyor musun? Kendine aşık, aşk bu Dinler mi sanıyorsun?



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0