Şampiyon dizisinin detayları netleşti! İşte Şampiyon oyuncuları, konusu ve fragmanı

Şimdiden adından söz ettiren Şampiyon dizisi hakkındaki detaylar netleşiyor. Tolgahan Sayışman'ın başrolde karşımıza çıktığı TRT'nin Şampiyon dizisinin oyuncu kadrosu, konusu ve fragmanı haberimizin devamında.
Tolgahan sayışman
Şampiyon
Yaz dizileri ekranda dönmeye devam ederken öbür taraftan da televizyon kanalları ve yapımcı firmalar yeni sezonda başlayacak diziler için hazırlıklara girişti bile. En hızlı kanal ise TRT çıktı. Eylül ayı itibariyle TRT 1'de 2 dizi seyirciyle buluşacak. Bunlardan biri hikayesi Gaziantep'de geçen Bir Doğu Masalı öbürü ise Şampiyon olacak. Öte yandan henüz Şampiyon dizisinin başlamasına varken sosyal medya dizide bir boksörü canlandıran Tolgahan Sayışman'ın rolü konuşuluyor. Gençliğinde çok başarılı bir boksörken yaşadığı kötü bir olay  nedeniyle boksü bırakan Kafkas'ın oğlu Güneş için tekrar ringe dönüşü ekrana taşınıyor. Bu arada son zamanlarda pek çok yapımda sıklıkla kullanılan rap şarkılar bu dizide de karşımıza çıkacak. Şampiyon dizisinin jenerik müziği rap öğeleriyle oldukça dikkat çekici. Peki Şampiyon dizisi ne zaman başlayacak?  Ve Şampiyon dizisinin oyuncuları arasında kimler var?  İşte merak edilen diğer ayrıntılar.

Yapımcılığını Başak Bingüller ve Çağrı Bingüller’in gerçekleştirdiği dizinin Ağustos sonu Eylül başı ekranlara geleceği tahmin ediliyor. Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün ikilisinin yazdığı Şampiyon dizisinin oyuncu kadrosunda şu an için Tolgahan Sayışman ve Emir Özyakışır'ın yer aldığı biliniyor. Sayışman'ın kadın partnerinin kim olacağı ise merak konusu. Öte yandan ilk başta Altan Dönmez ile anlaşan BSK Yapım,  daha sonra diziyi yönetecek yeni bir isim ile anlaştı. Şu ana kadar iki kısa tanıtımı ortaya çıkan Şampiyon'u Hakan Kırvavaç yönetecek.
Önümüzdeki sezonun iddialı yapımlarından biri olacak olan 
Şampiyon'un konusu ise TRT 1 tarafından kısaca şöyle açıklandı: Şampiyon; Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı (Tolgahan Sayışman)’nın oğlu Güneş (Emir Özyakışır) için ringlere dönme mücadelesini konu alıyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0