Bir damat iki aile: Aykut Enişte fragmanı ve oyuncu kadrosuyla öne çıkıyor! (Aykut Enişte full izle fragman)

Sosyal medya fenomeni Cem Gelinoğlu'nun yeni filmi bu hafta gösterime giriyor. "Aykut Enişte" adındaki film, BKM imzasıyla beyazperdeye girecek. İşte komedi türündeki Aykut Enişte filminin oyuncuları, konusu ve fragmanı... 
Ege kökenli
Aykut Enişte
24 Mayıs 2019 haftası vizyona girecek pek çok türden çok sayıda film seyirciyle buluşuyor. Bu yapımlardan biri ise Cem Gelinoğlu'nun yazdığı Aykut Enişte oluyor. Vine'da çektiği 8 saniyelik kısa ve komik videolarla adından söz ettiren Cem Gelinoğlu, daha önce "Şansımı Seveyim" filmini seyirciyle buluşturmuştu. Film, kısa sürede beğeni toplamayı başardı. Ve sosyal medya fenomeni Gelinoğlu, yaklaşık 2 yıl sonra yepyeni bir yapımla beyazperdede. İki arada bir derede kalan Aykut'un yaşadığı komik olayları sinemaseverlerle buluşturacak olan Aykut Enişte'nin fragmanı geçtiğimiz haftalarda görücüye çıktı. Fragmanda yer alan bazı sahneler oldukça dikkat çekici. Aykut Enişte'nin yayınlanan iki fragmanı şu ana dek 2 milyona yakın kişi tarafından izlendi.

İŞTE AYKUT ENİŞTE'NİN OYUNCU KADROSU VE KONUSU


Kendi halinde kimsesiz bir adam olan Aykut bir anda kendini iki ailenin damadı olarak bulursa ne olur? Senaryosunu Cem Gelinoğlu ile Giray Altınok'un beraber kaleme aldığı filmin yapımcılığını Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM)  gerçekleştiriyor. Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın üstlendiği Aykut Enişte'nin oyuncu kadrosunda;  Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Ege Kökenli, Müfit Kayacan, Lale Başar, Ali Erkazan, Özlem Çakar, Selen Domaç, Ferdi Sancar, Mekin Sezer,Ecrin Moğultay ve Güven Hokna yer alıyor. Kendisine sıcak bir aile arayan bir adamın iki arada kalmasını ve sonrasında gelişen olayları beyazperdeye aktaran film,  24 Mayıs'ta seyirciyle buluşacak. Çeşitli YouTube kanallarında filmini anlatan oyuncu Cem Gelinoğlu Aykut Enişte filmi için oldukça iddialı. Bu arada filmin biletleri şimdiden satışa sunuldu.
Aykut Enişte'nin konusu ise şöyle: Aykut, evlenip yuva kurmanın hayali ile yaşayan genç bir adamdır. Sevgili Nurhan ile hayallerini gerçekleştirmeye adım adım yaklaşan Aykut, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Düğüne bir hafta kala dükkanına hırsız giren Aykut, tüm birikimini kaybeder. Dükkana hırsızın girmesi, sadece Aykut’un maddi kaybına neden olmaz aynı zamanda başına türlü işler açılmasına da neden olur. Dükkana bakmak için sigortadan gelen Gülşah'ın, Aykut’tan küçük bir iyilik istemesi hepsinin hayatının değişmesine neden olur. Kendi halinde kimsesiz bir adam olan Aykut, bir anda kendisini iki ailenin damadı olarak bulur. Aykut, içine düştüğü bu karışık durumdan kendisini kurtarmayı başarabilecek midir?



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0