Cem Gelinoğlu'nun yeni filmi Şansımı Seveyim bu hafta vizyonda

Merakla beklenen komedi filmi Şansımı Seveyim  bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Cem Gelinoğlu'nun başrolünde olduğu Şansımı Seveyim'in oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. İşte fragmanları  beğeni toplayan Şansımı Seveyim filminin konusu  ve tüm detayları.
Vine
Şansımı seveyim
Çevresinde şansızlığı ile bilinen Sebahattin'in başından geçen komik olayları beyazperdeye taşıyan Şansımı Seveyim bu Cuma sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. TAFF Pictures yapımcılığında izleyiciyle buluşacak olan filmin yayınlanan fragmanları beğeni toplamayı başardı. Ünlü sosyal medya fenomeni Cem Gelinoğlu'nun başrolde karşımıza çıktığı Şansımı Seveyim'in yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor. Komik sahneleriyle dikkat çeken filmin senaryosunu da Ferhat Ergün kaleme aldı. Öte yandan bu hafta gösterime girecek olan Şansımı Seveyim filminin oyuncu kadrosu dikkat çekiyor.

Sebahattin karakterini canlandıran Cem Gelinoğlu'nun başrolde izleyiciyle buluştuğu Şansımı Seveyim'in oyuncu kadrosunda, BKM'nin sevilen programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan Metin Yıldız'ın yanı sıra Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat, Zerrin Sümer, Ümit Yesin gibi isimler yer alıyor. Sosyal medyada şimdiden konuşulan komedi türündeki Şansımı Seveyim için oyuncu Cem Gelinoğlu bir sürprize de imza attı. Stüdyoya giren Cem Gelinoğlu, 2000’li yılların başına damgasını vuran ‘Hayat Mı Bu? şarkısını film ekibiyle birlikte seslendirdi. Vizyon tarihi 25 Ağustos olarak belirlenen Şansımı Seveyim'in konusu da dikkat çekiyor.

Şansımı Seveyim filminin konusu


"Çevresinde şansızlığı ile bilinen Sebahattin, yaşadığı birçok talihsizliğin sonunda büyüdüğü mahalleye geri döner. Sebahattin'in mahalleye dönmesi ile bütün mahalleli başlarına yine birçok iş açılacağını düşünerek endişeye kapılır. Kaderine boyun eğen Sebahattin, mahallede tanıştığı Yaprak sayesinde şansının döndüğüne inanır. Fakat her şey bu kadar kolay olmaz. Yaprak, yıllar önce ahını aldığı Durmuş'un kız kardeşidir ve Sebahattin'i kabul etmek için ona bir şart sunar. Sebahattin'in kendisini Durmuş'a affettirmesini ister. Sebahattin, kaderini değiştirmek ve Yaprak'ın kendisini kabul etmesini sağlamak için en yakın arkadaşı İzzet ile plan yapmaya başlar."

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0