Tek Yürek Dizisi Reyting Sonuçlarında Kaçıncı Oldu?

Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu  Degast Film imzalı Tek Yürek, seyircinin ilgisini çekmeyi başardı. Öte yandan TRT 1'in Tek Yürek dizisi reyting sonuçlarında çok dikkat çeken bir sırada yer alarak herkesi şaşırttı.
trt 1
Tek Yürek
Çekimleri yaklaşık 1.5 ay önce başlayan Tek Yürek, pek çok diziseverin ilgiyle takip ettiği bir yapım olmayı başardı. Ayrıca gerçek bir hikayenin televizyon ekranına aktarıldığı dizinin oyuncu kadrosunda pek çok genç isim bulunuyor. Bir Zamanlar Çukurova ve Avlu gibi güçlü rakipleri bulunan Tek Yürek'in senaryosunu Özge Efendioğlu yazıyor. Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği dizinin oyuncuları arasında Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar,  gibi isimler bulunuyor. Öte yandan dün ilk kez ekranlara gelen Tek Yürek 1. Bölümü merak uyandırdı. Peki Tek Yürek dizisi reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? Merak edilen o sorunun yanıtı haberimizin devamında...

TEK YÜREK REYTİNGLERDE BEKLENMEDİK BİR PERFORMANS SERGİLEDİ!


Çarpışma, Avlu ve Bir Zamanlar Çukurova gibi önemli rakiplerle yarışan Tek Yürek, reytinglerde iyi bir başlangıç yaptı. Buna göre AB reyting sonuçlarını incelediğimizde; Bir Zamanlar Çukurova birinci, Fox Ana Haber ikinci, yine Bir Zamanlar Çukurova özeti üçüncü, Çarpışma dördüncü, Avlu beşinci ve Tek Yürek altıncı oluyor. Total verilerde ise durum şöyle: yeni başlayan Tek Yürek 18. sırada yer alırken, Bir Zamanlar Çukurova birinci, Fox Ana Haber ikinci, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin özeti üçüncü, Müge Anlı ile Tatlı Sert dördüncü ve Avlu ise beşinci sırada yer aldı. Son olarak ABC1 reyting sıralamasına baktığımızda listenin benzer bir şekilde şekillendiğini görüyoruz. Buna göre; yine Bir Zamanlar Çukurova birinci, Fatih Portakal'la Fox Ana Haber ikinci,  Bir Zamanlar Çukurova özeti üçüncü, Çarpışma dördüncü ve Müge Anlı ile Tatlı Sert beşinci sırada olurken, TRT1'in yeni dizisi Tek Yürek 10. sırada kendine yer buldu. Tek Yürek dizisi başlangıç için iyi bir reyting başarısı sergiledi. Bakalım önümüzdeki haftalarda Tek Yürek reyting performansı nasıl olacak?

Yeni gelişmeleri Webmgon üzerinden takip edebilirsiniz.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0