Vurgun Reytinglerde Şaşırttı! Sen Anlat Karadeniz mi, Diriliş Ertuğrul mu Yoksa Vurgun mu?

Fox'un iddialı dizisi Virgun reyting performansıyla dikkat çekti. Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay'ın başrollerini paylaştığı Vurgun, ele aldığı konu ile de ilgi görüyor. Peki Vurgun dizisi reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? Sen Anlat Karadeniz mi Diriliş Ertuğrul mu yoksa Vurgun mu?
Vurgun dizi
Vurgun
Vurgun dizisi 2009'da bir fabrikada çıkan yangın sonucu komaya giren Kemal'in 10 yıl sonra uyanmasını ve yaşanacakları konu alıyor. Çekimleri 2018 itibariyle başlayan dizi pek çok kişi tarafından uzun süredir ilgiyle takip ediliyor. Öte yandan Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay'ın yanı sıra Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ile Cenk Kangöz  Vurgun'un kadrosunda bulunuyor. Dün ekranlara gelen Vurgun'un 1. Bölümünde heyecan dorukta idi. Özellikle dizinin yayınlandığı saatlerde sosyal medyada da Vurgun gündemdeydi. Ancak Vurgun'un reyting sonuçları herkesi çok  şaşırttı. Peki önemli rakipleri bulunan Vurgun dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? İlginç detaylar Webmgon'un bu haberinin devamında...

İşte Vurgun, Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul'un Reyting Yarışı!


Dün akşam ki reyting yarışı bir hayli heyecanlı geçti. Yeni başlayan Vurgun reyting sıralamasında kendine iyi bir yer kapmak için yarışırken, Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul gibi diziler ise yerini korumaya çalıştı. 
Diriliş ertuğrulur
Reyting
 AB reyting verilerine baktığımızda Diriliş Ertuğrul birinci Fox Ana Haber ikinci, yine Diriliş Ertuğrul özeti üçüncü, Vurgun dördüncü ve Kolonya Cumhuriyeti beşinci olduğunu görüyoruz. Total reyting sonuçlarına göre yeni dizi Vurgun 10. sırada yer alırken, Diriliş Ertuğrul birinci, Sen Anlat Karadeniz ikinci, Fox Ana Haber üçüncü, Diriliş Ertuğrul özeti dördüncü ve Sen Anlat Karadeniz özeti ise ilk beşte yer aldı. Son olarak ABC1 reyting sonuçlarını incelediğimizde sıralamanın çok benzer olduğunu görüyoruz. Buna göre; Diriliş Ertuğrul birinci, Fox Ana Haber ikinci, yine Diriliş Ertuğrul özet üçüncü, Sen Anlat Karadeniz dördüncü ve Vurgun beşinci oluyor. Bakalım Vurgun dizisi reytinglerde önümüzdeki haftalarda nasıl bir performans sergileyecek?




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0