Vuslat Dizisi Reyting Sonuçları ile Şok Etti! Vuslat Reytinglerde Kaçıncı Oldu?

Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ı bir araya getiren TRT 1'in iddialı dizisi Vuslat, reyting sonuçlarıyla herkesi şok etti. Yayınlandığı saatte önemli rakiplerle mücadele eden Vuslat dizisi reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? İşte dünkü reyting sıralaması...
Vuslat dizisi
Vuslat
TRT 1, iddialı ve güçlü kadrolarıyla dikkatleri üzerine çeken yeni dizilerini bir bir ekrana taşıyor. Kadir Doğulu, güzel oyuncu  Devrim Özkan ve Mehmet Özgür'ün başrolde karşımıza çıktığı kadrosunda Baran Bölükbaşı, Ümit Kantarcılar, Şeyla Halis ve Serra Pirinç gibi isimlerin bulunduğu Vuslat da o dizilerden biri. Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi klasikleşmiş aşklardan esinlenerek ekrana taşınan ve  konusuyla öne çıkan dizinin senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.  Yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturduğu Vuslat 1. Bölümü ile dün ilk kez TRT 1 ekranlarına geldi. Fragmanları çok az kişi tarafından izlenen dizi ekranlara geldiği anlarda sosyal medyada da az kişi tarafından konuşuldu. Öte yandan Vuslat reyting performansıyla oldukça şaşırttı. Bundan böyle her pazartesi günü seyirciyle buluşacak olan dizinin reyting yarışında güçlü rakipleri bulunuyor. Peki Vuslat dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Yanıt haberimizin devamında.

VUSLAT'IN REYTİNG SIRALAMASI DİKKAT ÇEKTİ!



Tanıtımları az yapılan Vuslat dizisi ilk bölümüyle büyük bir başarı elde etti. Peki dizi kaçıncı oldu? AB reyting sonuçlarına baktığımızda; FOX Ana Haber birinci olurken, Vuslat dizisi ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi, dördüncü sırada Kim Milyoner Olmak İster, beşinci sırada ise Hürkuş filmi kendine yer buldu. Öte yandan Total reyting verilerinde durum biraz değişiyor. Vuslat reyting sıralamasında altıncı sırada yer alıyor. İlk beşe baktığımızda ise FOX Ana Haber birinci, Enes Batur filmi ikinci,  Müge Anlı ile Tatlı Sert üçüncü, Kim Milyoner Olmak İster dördüncü ve Show Tv Ana Haber beşinci sırada kendine yer buluyor. ABC1 reyting sonuçlarına göre ise durum şöyle: FOX Ana Haber birinci, Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi ikinci, Müge Anlı ile Tatlı Sert üçüncü, Vuslat dizisi dördüncü ve Hürkuş filmi ise beşinci oldu.
Vuslat dizisi reyting performansıyla ilk haftada herkesi şaşırtmayı başardı. Beklentilerin oldukça üstünde bir başarı sergileyen Vuslat'ın 1. Bölümü izleyicinin beğenisini toplamayı başardı. Bakalım dizi önümüzdeki haftalarda reyting yarışında nasıl bir performans sergileyecek? Gelişmeleri Webmgon'dan takip edebilirsiniz. 



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0