Kafa Radyo Güçlü Kadrosuyla İddialı Başlıyor! İlber Ortaylı Kafa Radyo'da!

Kafa Radyo, güçlü yayıncı kadrosu ile yayınlarına başlıyor. Zeki Kayahan Coşkun, Nihat Sırdar ve Güçlü Mete'nin uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü Kafa Radyo, önümüzdeki günlerde dinleyici karşısına çıkacak. İşte Kafa Radyo'nun kadrosu!
Kafa radyo dinle
Kafa Radyo
Daha önce Webmgon.com'da paylaştığımız bir haberde Güçlü Mete, Zeki Kayahan Coşkun ve Nihat Sırdar'ın yeni bir radyo kurmak için çalışmalara başladığını duyurmuştuk. Gazeteci Mesut Yar'ın da geçtiğimiz aylarda Posta gazetesindeki köşesinde yer verdiği söz konusu radyo, dinleyiciyle buluşmak için gün saymaya başladı. Zeki Kayahan Coşkun ve Nihat Sırdar'ın sosyal medyada paylaştığı bilgilere göre kısa bir süre içerisinde yayın hayatına başlayacak olan radyonun adı "Kafa Radyo" olarak belirlendi.  Edinilen bilgilere göre radyo hem karasal hem de dijital olarak yayınlarını sürdürecek. Pek çok radyosever Kafa Radyo'ya şimdiden büyük bir ilgi gösteriyor. Ayrıca "en kafa radyo"  sloganıyla dinleyiciyle buluşacak yeni radyonun internet sitesinin www.kafaradyo.com olduğu da ortaya çıktı. 
Öte yandan Kafa Radyo'da yayın yapacak isimler de açıklandı. Şimdiden adından söz ettiren radyoda bomba gibi isimler yayın yapacak. Buna göre; Zeki Kayahan Coşkun, Nihat Sırdar, Güçlü Mete, Murat Seymen, İlber Ortaylı, Sunay Akın, Zafer Algöz, Can Yılmaz, Candaş Tolga Işık, Bedia Ceylan Güzelce, Ayça Derin, Ender Uslu, Sinan Tuzcu, Fırat Parlak ve Pınarating Kafa Radyo'da yayınlarıyla dinleyici karşısına çıkacak. Bu arada Nihat Sırdar'ın sabah 06:00-09:00 ve 18:00-20:00 saatlerinde, Zeki Kayahan Coşkun'un 22:00 ile 01:00 ve Güçlü Mete ile Candaş Tolga Işık'ın ise 09:00:11:00 saatleri arasında yayın yapması bekleniyor. Kafa Radyo'nun frekans bilgileri ve ne zaman yayınlara başlayacağı henüz açıklanmış değil.

Gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK, TWİTTER adreslerinden takip edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER




Paylaş

WhatsApp Telegram

2 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0