İddialı Film Deliler Fatih'in Fermanı Oyuncularıyla Öne Çıkıyor! Deliler filmi full izle fragman

Yüksek bütçeli oluşuyla dikkatleri üzerine çeken Deliler filmi bu hafta gösterime giriyor. "Deliler Fatih'in Fermanı" ismiyle sinemaseverlerle buluşacak filmin fragmanı nefes kesiyor. Öte yandan Deliler filminin konusu ve Deliler Fatih'in Fermanı'nın oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.
Deliler fatihin fermanı
Deliler filmi
Bu hafta (23.11.2018) yaklaşık dört yerli film beyazperdede seyirciyle buluşacak. Bu filmler arasında; Bizi Hatırla, Put Şeylere ve Deliler Fatih'in Fermanı gibi yapımlar bulunuyor. Ancak en dikkat çekici film yüksek bütçeli ve zengin oyuncu kadrosuyla öne çıkan Deliler Fatih'in Fermanı oluyor. Öte yandan hazırlıkları iki yıl süren Deliler filmi on beşinci yüz yılda geçiyor. Osmanlı Devleti'nde savaşlarda Osmanlı Ordusunun gözü kara birliği olan "Delileri" konu edinen filmin fragmanı da geçen günlerde yayınlandı. Paylaşılan Deliler Fatih'in Fermanı fragmanı, 1 milyonun üzerinde bir izlemeye ulaştı. Aksiyon türündeki film, seyirciye etkileyici bir görsel şov sunmayı vadediyor. Ayrıca Deliler filminin konusu da oldukça dikkat çekiyor. Peki Deliler Fatih'in Fermanı'nın oyuncuları arasında kimler var?  Pek çok kişinin beklediği filmin diğer tüm detayları haberimizin devamında yer almakta.

İşte Deliler Fatih'in Fermanı Oyuncu Kadrosu ve Konusu!


Osmanlı İmparatorluğu ordusunun fedaileri olan Deliler'i beyaz perdeye taşıyan film, 4 milyon dolarlık bir bütçe ile hazırlandı. Yönetmen koltuğunda Osman Kaya'nın oturduğu Deliler Fatih'in Fermanı'nın yapımcılığını aynı zamanda filmin başrol oyuncularından biri olan Cem Uçan üstleniyor.  Deliler filminin  görüntü yönetmenliğini Sami Saydan üstlenirken, senaryo ise Mustafa Burak Doğu ve İbrahim Ethem Arslan'ın imzasını taşıyor. Bu arada Deliler Fatih'in Fermanı filminin oyuncu kadrosu da oldukça zengin. Başrollerini, Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Yetkin Dikinciler, Nur Fettahoğlu ve İsmail Filiz’in paylaştığı, yılın en iddialı projesinin oyuncu kadrosunda Hakan Yufkacıgil, Gökçe Özyol, Rüzgar Aksoy, Gülşah Şahin Uçan, Demet Tuncer, Kamil Güler, Namık Rüstemhanlı, Mehmet Pala, Mehmet Ali Karakuş, Batın Uçan, Baran Öztürk ve Berat Efe Parlar gibi önemli isimler de yer alıyor. Filmde; dünyayı korkudan titreten fedailerden biri olan Aşgar'ı İsmail Filiz, Baba Sultan'ı Yetkin Dikinciler, Kazıklı Voyvoda Vlad Tepeş’i Erkan Petekkaya, Fatih Sultan Mehmet’i de Rüzgar Aksoy ve Alaca'yı da Nur Fettahoğlu canlandırıyor. Aynı zamanda Deliler Fatih'in Fermanı konusu ile de beğeni topladı.

DELİLER FATİH'İN FERMANI KONUSU

Deliler Fatih'in Fermanı
Deliler Fatih'in Fermanı
15. yüzyılın ortalarında, Fatih Sultan Mehmet’in, Eflak Voyvodalığına “bizzat” tayin ettiği Vlad Tepeş, görevinin ilk yıllarında Osmanlı’ya sadık kalsa da, sonraları bölge halklarına karşı korkunç zalimlikler yapmaya başlar. Fatih Sultan Mehmet, hangi dinden, hangi milletten olursa olsun, insanlara yapılan bu zulme sessiz kalmayacaktır. Önce elçisiyle bir uyarı yollar. Vlad, elçinin sarığını kafasına çiviletip İstanbul’a gönderince Osmanlı Hakanı için sabır taşar, artık Vlad’ın bu zalimliklerine bir son verme vakti gelmiştir. Fatih, bu zulmün, tez elden bitirilmesi için Baba Sultan’a emir verir. Baba Sultan, “Deliler Birliği”’nin içindeki korkusuz yiğitlerden yedisini, gözü kulağı olan Kuman’la birlikte, Vlad’ın hüküm sürdüğü Targoviçte’ye gönderir. Bu yedi kahraman; Gökkurt, Aşkar, Mübariz, Çebi, Suskun, Kongar ve Adsız’dır. Vizyon tarihi 23 Kasım olarak belirlenen film bu cuma gösterime giriyor. 

DELİLER FATİH'İN FERMANI FRAGMAN






Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0