İşte Şahin Tepesi Konusu ve Oyuncuları! Şahin Tepesi Dizisi Fragman

Diziseverlerin merakla beklediği ATV'nin Şahin Tepesi dizisi izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Konusuyla ilgi gören Şahin Tepesi'nin oyuncu kadrosunda pek çok ünlü isim bulunuyor. Öte yandan Şahin Tepesi fragmanları da kısa sürede beğeni toplamayı başardı.
Şahin tepesi dizisi
Şahin Tepesi
Bu hafta iki yepyeni dizi izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Show TV'de merakla beklenen Çarpışma ve ATV'de ise konusuyla dikkat çeken Şahin Tepesi, ilk bölümlerini bu hafta seyirciyle buluşturacak. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve güzel oyuncu Elçin Sangu'nun paylaştığı Çarpışma 22 Kasım Perşembe başlarken, hemen bir gün sonrasında 23 Kasım Cuma ise Atv'nin "Şahin Tepesi" dizisi yayınlanacak. Çekimleri geçen ay başlayan ATV'nin yeni dizisi uzunca bir süredir pek çok kişi tarafından merakla bekleniyordu. Ve yapılan açıklamayla Şahin Tepesi'nin ne zaman başlayacağı resmi olarak duyuruldu. Başrollerinde Zerrin Tekindor, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Ebru Özkan gibi başarılı oyuncunun bulunduğu Şahin Tepesi'nin fragmanları da oldukça dikkat çekiyor. Yayınlanan son Şahin Tepesi fragmanı 100 binlerce kez izlenerek beğeni topladı. Peki Şahin Tepesi'nin konusu nedir?  Heyecanla beklenen Şahin Tepesi'nin merak edilen diğer tüm detayları haberimizin devamında yer almakta.

Şahin Tepesi'nin Oyuncu Kadrosu Dikkat Çekiyor!


Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşını Atv ekranlarına taşıyacak olan dizinin yapımcılığını birçok önemli yapıma imza atan başarılı yapım şirketi Ay Yapım tarafından gerçekleştiriliyor. Şahin Tepesi'nin yönetmen koltuğunda Türkiye'nin tek Emmy ödüllü dizisinin yönetmeni olan Hilal Saral oturuyor. Bu arada dizinin dikkat çeken hikayesini ise Melek Gençoğlu kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise usta oyuncular Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu'nun yanı sıra genç yetenekler Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç yer alıyor. 80'li yıllara damgasını vuran efsane dizi Şahin Tepesi'nin yerli uyarlaması olarak seyirciyle buluşacak olan dizide, oyuncuların canlandıracağı karakterlerde belli oldu.  Buna göre; Tuna (Zerrin Tekindor), Melek (Ebru Özkan), Demir (Murat Aygen), Verda (Aybüke Pusat), Efe   (Boran Kuzum)

ŞAHİN TEPESİ KONUSU

Dizi haberleri
Şahin Tepesi dizisi
Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı... Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele… Bir ölümün ardındaki büyük sır...
Birlikte büyüdüğü Tuna'nın (Zerrin Tekindor) oyununa gelen Melek (Ebru Özkan), işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir. Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) ise Tuna'yla evlenmiş onların da iki çocukları olmuştur.
Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç harç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için o kadar büyük sürpriz olur. Babasının affettiği Melek de artık, mirasta hak sahibidir.
Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir'i, hem sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek'in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır.
Geçmişteki acı ve pişmanlıklarıyla kavrulan iki kadının kıyasıya mücadelesi, çocukları Verda (Aybüke Pusat) ve Efe'nin (Boran Kuzum) aşklarına en büyük engeldir.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0