Müslüm Filminin Detayları Dikkat Çekiyor! Müslüm Filmi İzle (Full Fragman)

Türk Arabesk müziğin üç babasından biri olarak tanımlanan Müslüm Gürses'in hayatını beyazperdeye aktaran Müslüm filmi, bu hafta gösterime giriyor. Öte yandan Müslüm filminin fragmanı da beğeni topluyor. Peki Müslüm filminin oyuncuları arasında kimler var? İşte detaylar...
Müslüm gürses
Müslüm
3 Mart 2013'te hayatını kaybeden arabesk müziğin sevilen ismi Müslüm Gürses'in hayatını beyazperdeye aktaracak olan Müslüm filmi, uzun bir süredir pek çok sinemasever tarafından merakla bekleniyordu. Ve çekimleri Adana ile Urfa da gerçekleşen Müslüm filmi bu Cuma vizyona giriyor. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan Müslüm filminin fragmanı, çok kısa sürede büyük beğeni topladı. Aynı zamanda fragmanda Müslüm Gürses'in diyalogları öne çıkıyor. Özellikle filmde Gürses'in "Herkes cennette doğar, bazıları ise cehennemde büyür. Benim gibi." cümlesi Birçok kişiyi etkiledi. Timuçin Esen'in Müslüm Gürses'i canlandırdığı Müslüm filminin yayınlanan üç fragmanı da 2 milyon gibi büyük bir izlemeye ulaştı. Usta sanatçının Urfa'dan Adana'ya olan yolculuğu ve sanat hayatının yanı sıra eşi Muhterem Nur ile olan ilişkisi Bu filmde beyazperdeye taşınıyor. Gürses'in hiç bilinmeyen yönleri de yine bu film sayesinde gün yüzüne çıkıyor. Peki Müslüm filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Sorunun yanıtı ve diğer detaylar haberimizin devamında.

MÜSLÜM FİLMİ BİR EFSANEYİ ANLATACAK!


Çok kısa sürede büyük ilgi gören ve sinemada 5 milyon kişi tarafından izlenen Türkiye'nin Oscar adayı Ayla filminin yapımcılığını da gerçekleştiren Mustafa Uslu'nun, Nuri Yıldırım ile ortaklaşa yapımcılığını gerçekleştirdiği Müslüm filminin senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi birlikte kaleme aldı. Sanatçının yükselişine ve keşfedilişine de ışık tutacak olan filmin yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç (Ketche) oturuyor. Ayrıca çekimleri Müslüm Gürses'in doğup büyüdüğü Şanlıurfa'nın Halfeti'de ilçesine başlayan filmin son çekimleri Adana'da gerçekleştirildi.
Timuçin esen
Müslüm filmi
Bu arada Timuçin Esen'in Müslüm Gürses'e hayat verdiği Müslüm filminin oyuncu kadrosunda; Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez, Güven Kıraç rol alıyor. Öte yandan Müslüm filminde; Zerrin Tekindor Muhterem Nur'u, Turgut Tunçalp ise şarkıcı Müslüm Gürses'in babasını canlandırıyor. Görüntü yönetmenliğini Martin Ludmill Szecsanov’ın yaptığı filmin müziklerinde Sunay Özgür-Ender Akay imzası bulunuyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişilere, çok sevdiğini her fırsatta dile getirdiği eşi Muhterem Nur’a odaklanılıyor.

MÜSLÜM FRAGMAN




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0