İşte İPhone XS & İPhone XS Max Özellikleri ve Fiyatı! (İPhone XS ve İPhone XS Max İnceleme)

Apple'ın büyük etkinliğinde merakla beklenen yeni İPhone'lar tanıtıldı. İPhone XS ve İPhone XS Max gecenin yıldızları olmayı başardı. Peki İPhone XS özellikleri neler? İPhone XS Max ve İPhone XS fiyatları ne kadar? İPhone XS Max özellikleri ve diğer tüm detaylar haberimizde.
İphone xs max
İphone xs & xs max
Samsung'un geçen ay Galaxy Note 9'u tanıtmasıyla birlikte gözler Apple'ın yeni İPhone modellerini duyuracağı tarihe çevrilmişti. Ve 12 Eylül saat 20'de gerçekleşen özel bir etkinlikle İPhone XS, İPhone XS Max'ın yanı sıra İPhone XR modelleri ortaya çıktı. Yeni İPhone'lar, özellikleri ve tasarımlarının yanısıra fiyatlarıyla da çokça dikkat çekti. Öte yandan Apple'ın ev sahipliğini yaptığı etkinlikte sadece yeni İPhone modelleri tanıtılmadı. Etkinlikte İOS 12'nin çıkış tarihi de ilk kez dile getirildi. Ancak etkinlikte hiçbir şey yeni İPhone'lar kadar konuşulmadı. Bilindiği üzere etkinliğe kadar yeni İPhone modellerinin isimleri sır gibi saklanıyordu.  Pek çok kişi için İPhone XS, İPhone XS Max ve İPhone Xr isimleri sürpriz oldu. Tabi böylece beklenen İPhone 9 da gelmedi. Peki büyük ilgi uyandıran İPhone XS ve İPhone XS Max'ın özellikleri neler? İPhone XS ve İPhone XS Max fiyatları ve diğer dikkat çeken detaylar haberimizin devamında.

İşte İPhone XS ve İPhone XS Max Özellikleri!


Apple'ın yeni telefonlarında çift SİM devri başladı. Fakat yeni İPhone'larla birlikte bir fiziksel SİM bir de eSİM kullanılmaya başladı. ESİM teknolojisi henüz ülkemizde aktif olmasa da yakın bir zamanda görmeye başlayacağız. Her zamanki gibi telefonların pil değerlerini paylaşmayan Apple, İPhone XS ve İPhone XS Max pilleri için şu bilgileri paylaşmakla yetindi:
iPhone XS, iPhone X'e göre 30 dakika daha fazla dayanıyor. iPhone Xs Max şimdiye kadarki en büyük iPhone piline sahip ve iPhone X'ten 90 dakika daha uzun dayanıyor. Bu arada Android telefonlarda yıllardır bulunan bir özellik yeni model İPhone'larla Apple kullanıcılarıyla buluştu. Buna göre iPhone XS, stereo ses kaydedebilecek.  iPhone XS ve XS Max kameralarına gelirsek; İPhone XS ile XS Max'in arka yüzünde 12 MP çift kamera bulunuyor.  Bunlar 12 MP geniş kamera ve 12 MP tele foto kameralar. Ve derinlik efekti sonradan değiştirilebiliyor. Diğer yandan İPhone XS, 5.8 inç bir ekran ile kutudan çıkacak. iPhone XS Max ise 6.5 inçlik devasa bir ekrana sahip oluyor. .la beraber iPhone 8 Plus ile neredeyse aynı boyutlarda daha büyük bir ekran kullanıcılara sunuldu.

Xs max
İphone
Altın, gümüş ve uzay grisi renk seçenekleriyle satışa sunulacak modellerde en yüksek depolama 500 GB olarak belirlendi. Peki İPhone XS ve İPhone XS Max fiyatları ne kadar olacak? Etkinlik sonrası büyük ilgi gören her iki telefonun fiyatı belli oldu. Apple yine şaşırtmayarak fiyatları yüksek tuttu. Böylece iPhone XS'nin fiyatı 999 dolardan başlıyor. XS Max'ın başlangıç fiyatı ise 1.099 dolar. Bu fiyatlar Türkiye için TL'ye vergiler hariç çevrildiğinde, İPhone XS Türkiye fiyatı bugünkü dolar kuru ile yaklaşık 6.500 TL, İPhone XS Max'ın Türkiye fiyatı ise 7.150 TL olarak dikkat çekiyor. Bakalım bu fiyatlarla yeni İPhone modelleri Türkiye'de tercih edilecek mi?




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0