İŞTE KAPALAK KIZI AYŞE'NİN HİKAYESİ! Kapalak Kızı Nerede...

Tüyler ürperten gerçek bir hikaye şimdilerde beyazperdede seyirci ile buluşuyor. Karadeniz'de yaşanan Kapalak Kızı hikayesi sizin de tüylerinizi ürpertecek. Peki Kapalak Kızı hikayesi ne zaman yaşandı? Neden Kapalak Kızı deniliyor? İşte Kapalak Kızı hikayesinin detayları...
Kapalak Kızı
1990'lı yılların başında Karadeniz'in bir köyünde yaşanan bir olay bugüne kadar gizemini hala koruyor. Dinleyenin de okuyanın da tüylerini ürperten "Kapalak Kızı" adı verilen öykü gerçek olmasından dolayı dikkat çekiyor. Peki Kapalak Kızı nasıl yaşandı? Önümüzdeki günlerde film olarak seyirciyle buluşacak  olan hikayeyi gelin yakından bakalım.

KAPALAK KIZI HİKAYESİ


1990'lı yıllarda Karadeniz dağlarında bulunan bir okulda yaşanan olay, 19 yaşındaki genç bir kızın okulda hademe olarak çalısmaşıyla başlar. Güzel ve de bakımlı olan Ayşe, okul müdürü tarafından bir Cuma akşamı tecavüze uğruyor. Bu arada Ayşe yaşadığı bu kötü olaydan sonra psikolojik sorunlar yaşar ve askerde bulunan erkek arkadaşına karşı kendini suçlu gördüğü için intihar eder. Tabi Ayşe'nin annesi kızının canına kıymasına çok derinden etkilenir ve okul müdürüne en iyi bildiği şeyi yani büyü yapar. Ancak annenin yaptığı büyü ilginçtir ki müdürü değil, Ayşe'yi etkiliyor. Büyü sonucu güzel Ayşe'nin ruhu daha önce çalıştığı okula hapsolur. Öte yandan okulda eğitim gören çocuklar Ayşe'nin sürekli okulda dolaştığını ifade etmeye başlarlar. Yetkililer söz konusu okulun içerisinde yaşanan paranormal olaylar üzerine okulun kapısına kilit vurur. Okulda eşyalarını toplamak üzere son kez odasına uğrayan müdür ise çok feci bir biçimde can verir. Ayşe'nin ruhu okul müdürünü duvardan duvara vurarak onu öldürür... Böylece  Kapalak Kızı öyküsü de acı ve dehşetin iç içe geçtiği bir olay olarak bugüne dek anlatıla gelmiştir. Olaya "Kapalak Kızı" denilmesinin sebebi ise İbranice'de Kapalak kelimesinin  "öteki dünyadan gelen" anlamına gelmesidir.  Ve bu tüyler ürperten gerçek hikaye önümüzdeki günlerde beyazperdede sinema severlerle buluşacak.




Paylaş

WhatsApp Telegram

4 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0