Samsung Galaxy Note 9 Özellikleri ve Fiyatı Sızdı! (Note 9 Ön İnceleme)

Samsung'un Note serisi telefonlarının yeni modeli Galaxy  Note 9, tanıtılmasına sayılı günler kala büyük ölçüde sızdı diyebiliriz. Peki Note 9 nasıl olacak? En önemlisi de Galaxy Note 9'un özellikleri neler? İşte Samsung Galaxy Note 9 fiyatı ve öne çıkan diğer detayları...
Note 9
Note 9
Her yıl Eylül ayında Note serisi akıllı telefonlarını tanıtan Samsung, bu yıl bir değişiklik yaparak yeni Note serisi telefonunun tanıtım tarihini öne çekti. Bu kapsamda Samsung Galaxy Note 9, 9 Ağustos 2018'de yapılacak özel bir etkinlikle tanıtılacak. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Samsung Note 8, özellikleriyle oldukça ilgi görmüştü. ve yine Note 8'in fiyatı da en az özellikleri kadar çok konuşuldu. Yaklaşık 1 yıl önce satışa çıkan Note 8'den sonra şimdi gözler Samsung'un yeni telefonu Galaxy Note 9'un üstünde. 2 hafta sonra görkemli bir etkinlikle tanıtılacak olan yeni Note modeli, henüz ortalıkta görünmediği halde sosyal medyada teknolojiseverlerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya kaldı. Öte yandan pek çok kişi de Galaxy Note 9'un özelliklerini ve fiyatını merakla araştırmakta. Tanıtılmasına henüz iki hafta  kala Samsung Galaxy Note 9'un özellikleri ve tasarım detayları ortaya çıktı bile... Peki Samsung Galaxy Note 9 nasıl olacak? İşte sızdırılan detaylar.

Samsung Galaxy Note 9 Özellikleri ve Fiyatı Şimdiden Ortaya Çıktı!


Her şeyden önce Galaxy Note 9'un kamerası ile başlamak gerikirsek, Note 9, Dünya Mobil Kongresi MWC etkinliğinde çıkan Samsung S9 ve S9+ kamerasıyla aynı özelliklere sahip bir kamera ile kutudan çıkacağı iddia ediliyor. Buna göre Samsung Galaxy Note 9'un kamerası şöyle olması bekleniyor: arkasında Galaxy S9+ gibi çift lensli bir 12 megapiksel kamera sistemi yer alacak olan Note 9, burada bir geniş bir de zoom lens sunuyor. Yine telefonun önünde ise 8 megapiksel çözünürlükte F1.7 diyaframa ve 1/3.6 inç sensöre sahip bir kamera yer alabilir. Bu arada Samsung, yeni telefonda bir ilke imza atarak 512 GB depolama alanını da kullanıcılara sunacağı öne sürülüyor. Telefon, bu depolama seçeneğinin yanı sıra 6 GB / 8 GB RAM ve 128 GB / 256 GB depolama ile geliyor.
Önümüzdeki aylarda Türkiye'de satışa çıkacak olan Note 9, gücünü Exynos 9810 ve  Snapdragon 845‘ten alacak. Ancak Snapdragon 845'li telefonlar her zaman ki gibi ABD'nde satılacak. Global satışlar için ise Exynos 9810 tercih edilecek.
Samsun Galax Note 9
Ayrıca Samsung Galaxy Note 9, 6,4 inç boyutunda 2960×1440 piksel Super AMOLED bir ekran üzerine kuruluyor.  
3.5mm kulaklık girişini de bünyesinde barındıran Note 9, daha önce Note serisinde olmayan bir pil gücü ile çıkacak. Edindiğimiz bilgilere göre telefon 4000 mAh bir pil taşıyacak. Peki Galaxy Note 9'un fiyatı ne kadar olacak? Henüz bu konuda net bir bilgi olmasa da çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Buna göre Note 9'un fiyatının globalde 1000 dolar olacağı bekleniyor. Aynı şekilde Galaxy Note 9'un Türkiye fiyatı ise 5500 ila 6000 TL bandında olacağı konusunda beklentiler yüksek.

Yeni gelişmeleri  Webmgon'un FACEBOOK ve TWİTTER  hesaplarından takip edebilirsiniz.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0