Fazilet Hanım Ve Kızları'nın Final Kararı Tepki Topladı! Fazilet Hanım Ve Kızları 50. Bölüm

Sevilen dizi Fazilet Hanım ve Kızları,  son bölümüyle önümüzdeki hafta izleyiciyle buluşuyor. Peki Fazilet Hanım ve Kızları neden final yapıyor? Sezon finali beklenirken neden dizi tamamen bitiyor? İşte Fazilet Hanım ve Kızları 50. Bölümü hakkında detaylar. 
Kızlar
Fazilet Hanım ve Kızları
 Haziran ayının gelmesiyle televizyon dünyasında gelişmeler yaşanmaya başladı. Genel itibariyle çoğu dizi sezon finali bölümünü yayınlayarak kısa bir süreliğine de olsa seyircisine veda etmekte. Ancak bazı yapımlar ise son bölümünü yayınlayarak tamamen ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Bu dizilerin başında ise Fazilet Hanım ve Kızları geliyor. Her cumartesi günü Star TV'de beğeniyle izlenen dizinin veda edecek olması tepkileri de beraberinde getirdi. Yaklaşık 3 sezondur Star TV'de yayınlanan ve son birkaç haftadır final mesajları veren Fazilet Hanım ve Kızları'nın neden bittiği çok sayıda dizisever tarafından merak edilmekte. İşte dizi hakkında merak edilen tüm detaylar...

Fazilet Hanım ve Kızları İçin Final Vakti! Fazilet Hanım ve Kızları 50. Bölüm Detayları

Avşar Film yapımcılığında Star Tv ekranlarına gelen Fazilet Hanım ve Kızları, zengin oyuncu kadrosu ve konusuyla oldukça dikkat çekiyordu. Fazilet Hanım ve Kızları'nın oyuncuları arasında: Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı, Sevinç Erol gibi ünlü isimler yer alıyordu. 9 Haziran cumartesi günü 50. Bölümüyle son kez seyircisiyle buluşacak olan dizinin neden bittiği henüz tam olarak belli değil. Ancak ortaya atılan en dikkat çekici  iddiaya göre Fazilet Hanım Ve Kızları da reyting kurbanı oldu. Sosyal medyada dillendirilen bir başka dedikodu ise dizi senaryosunda artık sonlara gelindiği... Usta oyuncuları ve genç isimleri bir araya getiren Fazilet Hanım ve Kızları, iyi bir izleyici kitlesine de sahipti. Fakat Fazilet Hanım ve Kızları her şeye rağmen önümüzdeki cumartesi günü son kez seyirci karşısına çıkacak. Bakalım Fazilet Hanım ve Kızları final bölümü diziseverler tarafından nasıl karşılanacak? Fazilet Hanım ve Kızları 50. Bölümü hakkında daha fazla bilgi için FACEBOOK, TWİTTER ve YOUTUBE sayfalarımızı takip edebilirsiniz.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0