Çağlar Cilara Kimdir? Çağlar Cilara Nereli ve Kaç Yaşında? İşte Çağlar Cilara Hayatı!

Yaptığı TV programlarıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken başarılı gazeteci Çağlar Cilara, pek çok kişinin merak ettiği bir isim. Peki Çağlar Cilara kimdir? Çağlar Cilara kaç yaşında ve Çağlar Cilara nereli? İşte KRT TV'nin başarılı yayıncısı Çağlar Cilara hayatı hakkınde detaylar.
Cağlar cilara düğün
Çağlar Cilara
Ana akım medyanın TV kanallarında çalışan sunucu ve gazeteciler nerdeyse herkesçe tanınan insanlar. Ancak muhalif TV ve gazetelerde çalışan yayıncılar pek bilinmez. Bunun sebebi elbette söz konusu kanal ve gazetelerin kitlelerinin az olmasından kaynaklanmakta. Tabi kitlesi az olan gazete ve televizyonlarda çalışıp da dikkat çeken isimler de yok değil. Bu isimlerin başında ise genç gazeteci Çağlar Cilara geliyor. Cilara, hafta içi her gün 17-18 saatleri arasında yaptığı TV programı ile öne çıkan ve merak edilen biri haline geldi. Öte yandan genç televizyon habercisi her görüşten ve her alandan ağırladığı konuklarla beğeni toplamakta. Özellikle belli bir görüşe yönelik program yapmadığı için seyircinin sevgisini kazanmış, yakından takip edilen biri oldu. Peki kısa sürede pek çok kişinin tanıdığı Çağlar Cilara kimdir? Çağlar Cilara nereli ve kaç yaşında? İşte genç televizyoncu Çağlar Cilara hakkında merak edilen tüm detaylar...

Çağlar Cilara Kimdir? Çağlar Cilara Biyografisi

Çağlar Cilara
Çağlar Cilara 1989 yılında Trabzon'da  dünyaya geldi. Çok küçük yaşlarda ailesiyle İstanbul'a gelen Cilara,  orada yaşamını sürdürmekte. 29 yaşındaki Çağlar Cilara Aydın Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. İlk olarak Karadeniz TV'de televizyonculuğa başlayan genç gazeteci, "Gençlik Meclisi" adıyla bir programı hazırlayıp sunmuştur. Daha sonra kanal KRT Kültür TV ismiyle yayın hayatına  devam etti ve Cilara da kariyerinde yükselerek haber koordinatörlüğü görevine getirildi.  Şu anda Çağlar Cilara KRT TV'de hafta içi her gün  17-18 saatleri arasında "Haber Merkezi" adındaki programıyla ekrana çıkıyor. Programda Türkiye ve dünyada gelişen olaylar farklı farklı konuklarla değerlendiriliyor. Bu arada Çağlar Cilara evli mi? Sorusu da çokça sorulmakta. Başarılı gazeteci Çağlar Cilara, Zeynep Yaşa ile 2014 yılında hayatını birleştirmiştir.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0