4N1K 2 Filminin oyuncuları ve Konusu Dikkat Çekiyor! 4N1K 2 İzle (fragman)

İlki çok sevilen 4N1K filminin devamı geldi. Genç yazar Büşra Yılmaz'ın 4N1K kitabından uyarlanan film bu hafta vizyonda. Öte yandan 4N1K 2 filminin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. İlk film kadar beğeni toplayan 4N1K 2'nin konusu da şaşırtıcı. İşte 4N1K filminin fragmanı ve tüm detayları.
4n1k filmi
4N1K 2
Son birkaç yılda büyük bir kitleye ulaşan ve adından sıkça söz ettiren Büşra Yılmaz, özellikle gençlerin ilgi gösterdiği bir yazar. Geçtiğimiz senelerde kaleme aldığı "4N1K" adındaki kitabı genç kuşak tarafından beğeni topladı. Genç yazarın 4N1K kitabı hala da konuşulmaya devam ediliyor. Öyle ki 4N1K kitabı beyazperdeye de aktarıldı. Mayıs 2017 yılında ilk kez sinemaseverlerin beğenisine sunulan kitapla aynı adı taşıyan 4N1K, gösterimde iyi bir gişe başarısı elde etti. Uzun bir süredir pek çok kişinin sorduğu "4N1K 2 filmi ne zaman geliyor?" Sorusu yanıt buldu. Çekimleri bir ay önce tamamlanan film bu hafta sinemaseverlerle buluşacak. İlk filmde olduğu gibi 4N1K 2 filminde de pek çok ünlü isim kamera karşısına geçti. Müzikleriyle de öne çıkan 4N1K, sosyal medyada şimdiden çok konuşuluyor. Bu arada 4N1K 2 filminin fragmanı da YouTube'da izleyiciyle buluştu. 4N1K 2 fragmanı çok kısa sürede 1 milyonu aşan bir izlemeye ulaştı. Peki 4N1K 2'nin oyuncu kadrosunda kimler var ve 4N1K 2 filminin konusu nedir? Filmin merak edilen bütün detayları haberimizde.

İşte 4N1K 2 Filminin Oyuncuları ve 4N1K 2'nin Konusu


Çılgın çetenin Yaprak ve Ali'sinin arasındaki aşk başlar. Ancak ikili bunu gruba söylemekten kaçınır. Vizyon tarihi 4 Mayıs olarak belirlenen ve bu Cuma vizyona girecek olan 4N1K 2 filminin oyuncu kadrosu bir hayli kalabalık. 4N1K 2'de: Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş, Bülent Alkış, Deniz Özerman gibi son zamanların dikkat çeken isimleri rol alıyor. Çekimleri İstanbul’da tamamlanan “4N1K 2” sinema filmi gençlik-romantik-komedi türünde izleyici karşısına çıkacak. Fabrika Yapım tarafından yapımcılığı gerçekleştirilen filmin yönetmen koltuğunda  Murat Onbul oturuyor. Yazar Büşra Yılmaz'ın kitabından uyarlanan 4N1K 2'nin senaryosunu ise Deniz Coşkun kalema alıyor.

Görüntü yönetmenliğini Mehmet Başaran'ın üstlendiği, yapımcılığını ise Öner Arslanel'in yaptığı 4N1K 2 filminin fragmanı YouTube'da 1 milyonu aşan bir izlemeye ulaştı. İlk film kadar ilgi görmesi beklenen 4N1K 2 filmi özellikle gençlerin ilgisi altında bu hafta gösterime girecek. Bu arada seriyi sevenlere bir müjde de geldi. 4N1K  yaz aylarında FOX TV'de dizi olarak ekrana gelecek.  Ayrıca 4N1K 2 filminin konusu da oldukça şaşırtıcı. İşte 4N1K'nın devam filminin konusu.

4N1K 2 FİLMİNİN KONUSU


4N1K 2’de; Çılgın çetenin Yaprak ve Ali’si artık birliktedir ancak ilişkilerini diğerlerine söylemeye pek de cesaretleri yoktur. Kendisine yakışır bir şekilde çeteye kaynayan Barış ise, Ali için işleri daha da zorlaştırmaya kararlıdır. Ekibin aksi oğlanı Gökhan, rüyalarındaki kızla beraber olmak için bir bedel ödemek zorunda kalacak, kadınlar karşısında tüm büyüsünü yitiren çapkın Sinan ise kafasındaki güzellik kavramını sorgulayacaktır. Normalde sorunların çıkış noktası olan uçarı Oğuz, bu kez bir yanlış anlamanın kurbanı olacak ve annesi Zeliş Sultan’a en büyük kabusunu yaşatacaktır. Tüm bu olan biten arasında Yaprak, kendisine gelen gizemli hediyelerin sırrını çözmeye çalışırken diğer yandan da zorlu bir aşk ve arkadaşlık sınavı vermek zorunda kalacaktır.






Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0