Murat Sakaoğlu kimdir? İşte Murat Sakaoğlu Hakkında Dikkat Çeken Detaylar!

osyal medya fenomeni "Murat Sakaoğlu kimdir?" Bu soru birçok kişi tarafından sık sık sorulmakta. Biz de sizler için YouTuber Murat Sakaoğlu hayatından detayları derledik. Murat Sakaoğlu'nun İnstagram ve YouTube'daki videolarındaki ilginç detaylar da yine bu haberimizde.
Murat Sakaoğlu
Son zamanlarda dünyada olduğu gibi Türkiye'de de birçok sosyal medya fenomeni ortaya çıktı. Elbette her sosyal medya fenomeninin kendine has tarzı ve söylemi dikkat çekiyor. Gerek Instagram'da gerek YouTube veya Twitter'da ortaya çıkan sosyal medya fenomenleri çok kısa süre içerisinde Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşüyor. Öyle ki söz konusu fenomenler popüleritesini markaların sayesinde artırmayı da başarıyor. Bunun yanında da iyi bir kazanç da elde etmeyi ihmal etmemekteler..   Sözünü ettiğimiz  sosyal medya fenomenlerinden birisi ise son zamanların dikkat çeken isimlerinden olan Murat Sakaoğlu

Sakaoğlu, Vine için çektiği 6-7 saniyelik kısa videolarla gündeme geldikten sonra durmadı ve birçok sosyal medya mecrası için içerik oluşturdu. Ve en son Murat Sakaoğlu dünyaca ünlü  fast food firması KFC ile anlaşarak bir reklamda da oynadı. Şimdilerde hem YouTube hem de Instagram için içerik oluşturan Sakaoğlu yine çok konuşuluyor. Peki Murat Sakaoğlu kimdir? Murat Sakaoğlu kaç yaşında? İşte ünlü sosyal medya fenomeni Murat sakaoğlunun hayatından öne çıkan bazı detaylar.

Murat Sakaoğlu kimdir? Ve Murat Sakaoğlu ne yapmaya çalışıyor?


Baştan söylemekte fayda var: Murat Sakaoğlu'nun  hayatı ile ilgili pek bilgi bulunmuyor. Ancak ünlü sosyal medya fenomeni Murat Sakaoğlu'nun fenomenliği bir zamanların en çok kullanılan sosyal ağ olan Vine ile gerçekleşti diyebiliriz.  Sakaoğlu da yine Vine fenomenleri gibi 6- 7 saniyelik videolarla kimi kesimi güldürmeyi başardı ve fenomen olmayı hak kazandı. Bir zamanlar Twitter'ın elinde bulunan ve daha sonra bir porno şirketi tarafından satın alınmaya çalışılan Vine'la ünlü olduktan sonra çeşitli etkinlikler kapsamında takipçileriyle bir araya gelen Murat Sakaoğlu, geçtiğimiz günlerde tekrar YouTube'a geri döndü. Bu yılın ilk videosunu yayınlayan sosyal medya fenomeni her zamanki gibi yine hem eleştiri hem de beğeni topladı. Geçtiğimiz yıl KFC ile reklam çeken Murat Sakaoğlu, ilginç tarzıyla da yadırganan bir isim. Murat Sakaoğlu'nun İnstagram hesabı 2 milyona yakın bir takipçiye ulaştı. YouTube'da 200 bin abonelik bir kanalı olan Sakaoğlu, YouTube kanalında yazdığı şu sözlerle dikkat çekiyor:
Murat sakaoğlu
"Kanalımda komik ve eğlenceli içerikler üretiyorum. Videolarımda sizlerle birlikte gülmek, sizleri mutlu edebilmek adına mizahımı ve hayal gücümü konuşturuyorum. Sizin desteğinizle beraber yürüdüğüm Vine ve Instagram mecralarından sonra artık Youtube’da her hafta Cuma günü saat 18.00’da yepyeni videolarla karşınızdayım."





Yeni gelişmeleri Facebook ve Twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0