Cüneyt Özdemir Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Yerini Açıkladı!

Mazlum Günhan - Webmgon

Çiftlik Bank sahibi Mehmet Aydın nerede? Herkesin merak ettiği bu soru hala kesin olarak yanıt bulmuş değil. Ancak gazeteci Cüneyt Özdemir, dolandırıcı Mehmet Aydın'ın Uruguay'da olmadığını dile getirdi. Peki Cüneyt Özdemir'e göre Çiftlik Bank dolandırıcısı nerede?
 Mehmet Aydın
Çiftlik Bank 
Yaklaşık iki yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Çiftlik Bank, bir dijital oyunun gerçek hayata uyarlaması olarak tanımlanıyor. Üye olan insanlara yatırdığı paranın iki katını 1 yılda kazanmayı vadeden söz konusu sistem geçtiğimiz hafta batmıştı. Uzun süredir Çiftlik Bank sahtekarlığı gündeme geliyordu ancak yetkililer sadece inceleme başlatıldığını söylemekle yetiniyordu. Aralık 2017'den beri Çiftlik Bank'tan parasını alamayan vatandaşlar birkaç kez Çiftlik Bank şubelerine gidip durumu anlamaya çalışıyordu. Ve geçtiğimiz günlerde yine Çiftlik Bank'a giden vatandaşlar acı gerçekle karşı karşıya kaldılar. Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın ve ekibi insanları dolandırıp ortadan yok oldular...  27 yaşındaki Mehmet Aydın'ın Uruguay'a kaçtığı iddia ediliyor. Yaklaşık 80 bin kişiden 100 milyon dolar toplayarak ortadan kaybolan Çiftlik Bank dolandırıcısı  Aydın'ın  tam olarak nerede olduğu henüz bilinmiyor. "Tosun" olarak da tanınan söz konusu dolandırıcı hakkında emniyet yakalama kararı çıkarıp eşini ise tutukladı.

Öte yandan deneyimli gazeteci Cüneyt Özdemir dün akşam YouTube kanalında yaptığı canlı yayında çarpıcı bir iddia ortaya attı. Çiftlik Bank hakkında değerlendirmelerde bulunan Özdemir, Mehmet Aydın şu an nerede? Sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. "Mehmet Aydın Uruguay'da değil" diyen gazeteci  Özdemir, "bu basit dolandırıcının Uruguay'a kaçması çok zor." İfadesini kullandı. Peki Cüneyt Özdemir'e göre Çiftlik Bank dolandırıcısı Mehmet Aydın nerede? İşte Cüneyt Özdemir'in yaptığı açıklama!

"ÇİFTLİK BANK SAHİBİ MEHMET AYDIN KIBRIS'TA OLABİLİR"


New York'ta bulunan gazeteci Cüneyt Özdemir, dün akşam YouTube kanalında yaptığı canlı yayında hem Çiftlik Bank hem de Çiftlik Bank sahibi Mehmet Aydın hakkında bilgiler paylaştı. Herkesin merak ettiği "Mehmet Aydın nerede?" sorusuna da değinen  Özdemir, "Mehmet Aydın Uruguay'da değil. Oraya gitmesi çok zor." dedi. Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Kıbrıs'ta olabileceğini belirten Cüneyt Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu adamlar birkaç ay önceden göstere göstere insanları dolandırmış. Mehmet Aydın basit biri yani bu olayı kendisi gerçekleştirmiş olamaz.  Bu işin arkasında birçok kişi vardır. Bence bu oğlan Uruguay'a gidemez, giderse de kalamaz. Mehmet Aydın'ın gidebileceği tek yer Kıbrıs'tır. Bu adamı arayacaksanız Kıbrıs'ta arayın."




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0