Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman'ın "Mahalle" Filmi Bu Cuma Sinemalarda!

Buğra Gülsoy'un yeni filmi Mahalle, bu hafta vizyonda. Dram, komedi ve gerilimin iç içe geçtiği Mahalle filminin fragmanı da geçtiğimiz ay yayınlanmıştı. Çekimleri İstanbul'da gerçekleştirilen Mahalle filminin oyuncuları, konusu ve tüm detaylar haberimizde.
Buğra güldoy
Mahalle
Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy'un merakla beklenen yeni gerilim türündeki filmi Mahalle, bu Cuma günü sinemaseverlerle buluşuyor. Yaz aylarında çekimleri tamamlanan Mahalle filmi aynı zamanda Buğra Gülsoy için bir ilk anlamına da geliyor. Genç oyuncu Gülsoy, Serhat Teoman ile beraber ilk kez yönetmen koltuğunda oturdu. Tabi Serhat Teoman için de aynı şekilde Mahalle filminin yönetmen koltuğunda oturmak ilk yönetmenlik deneyimi anlamına geliyor. İstanbul’da kenarda köşede kalmış, orta sınıfın hapsolduğu, kendi yasalarını kendi yazan bir mahallede geçen olayların beyazperdeye aktaran film, bu hafta aynı zamanda çok dişli rakiplerle mücadele edecek. Bu hafta vizyona girecek "Direniş Karatay" gibi filmler Mahalle'ye rakip olarak gösterilebilir. Peki Mahalle filminin konusu nedir? İşte Mahalle filminin oyuncu kadrosu ve diğer tüm detayları.

Gerilim, dram ve komedi öğelerini barındıran Mahalle filminin yönetmen koltuğunda Serhat Teoman ve Buğra Gülsoy ikilisi oturuyor. Mahalle filminin oyuncu kadrosunda ise; Serhat Teoman, Buğra Gülsoy, Emre Erkan, Selahattin Töz, Hazar Ergüçlü, Selen Öztürk, Gökşen Ateş, Gökhan Soylu gibi isimler rol alıyor. Bu arada filmin senaryosunu da yine Gülsoy, Teoman ve Emre Erkan beraber kaleme aldı. Prömiyerini 36. İstanbul Film Festivali'nde gerçekleştiren Mahalle'nin film müziklerini de ünlü müzisyen Foygar Işıklı tarafından bestelendi. Bu arada Mahalle filminin fragmanı da Ocak ayında yayınlanmıştı. Fragman, YouTube'da büyük bir beğeni topladı. Vizyon tarihi 9 Mart olarak belirlenen Mahalle bu hafta seyirciyle buluşacak.
Buğra gülsoy
Mahalle fimi
Çekimlerinin tamamı yaz mevsiminde İstanbul’da gerçekleştirilen Mahalle'nin konusu ise şöyle:
Ömer, Sabri ve Kenan bu mahallede doğmuş büyümüş üç esnaf, üç arkadaş. Üçü de evli, çocukları var. Bir de mahallenin sözü dinlenen abisi, yasa koyucu ve uygulayıcısı Tahsin... Huzurları, bir gerçeğin ortaya çıkışıyla bozulur.






Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0