Kırgın Çiçekler'in 113. Final Bölümü Sürprizlerle Dolu!

Kırgın Çiçekler final bölümünü yayınlayarak veda ediyor. Atv'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler, 113. Bölümü ile dört sezonluk macerasını tamamlamış olacak. Peki Kırgın Çiçekler neden final yapıyor? Kırgın Çiçekler 113. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizinin son bölümü hakkında detaylar.
Atv
Kırgın Çiçekler
Yaklaşık dört yıl önce ekranlara gelmeye başlayan Atv'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler, yetimhanede yaşayan genç kızların dramatik yaşam öyküsünü televizyon ekranına taşıyordu. Yayınlandığı her Pazartesi izleyicinin beğenisini toplayan dizi aynı zamanda reyting listelerinde de her zaman üst sıralarda yer almayı başarıyordu. Ancak son birkaç aydır "Kırgın Çiçekler final yapacak" iddiası sosyal medyada dile getiriliyordu. Ve söz konusu bu iddia hem FV yönetimi hem de dizinin yapımcısı tarafından doğrulandı. Kırgın Çiçekler dizisinin hayranlarını üzen açıklamaya göre; dizi önümüzdeki hafta son kez ekrana gelecek. 
Dizi
Kırgın çiçekler ekibi
Bu hafta 112. Bölümüyle izleyiciyle buluşan Kırgın Çiçekler 113. Bölümü ile finalini gerçekleştirecek. Tabi bu arada diziseverleri büyük sürprizler de 113. Bölümde bekliyor. Hatta Atv'de bu Pazartesi yayınlanan son bölümde sürprizlerin mesajı verilmiş oldu. Bu yılın sezon sonunu dahi beklemeden final bölümünü yayınlayan Kırgın Çiçekler'in bu kararı neden aldığı merak konusu.

Kırgın Çiçekler Neden Final Yapma Kararı Aldı?


Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan, Gökçe Akyıldız ve Çağla Irmak gibi isimlerin rol aldığı Kırgın Çiçekler dizisi ilk olarak 2015 yılında ekranlara gelmişti. Bir yaz dizisi olarak ekrana gelen Kırgın Çiçekler, çok kısa sürede yoğun ilgi gördü ve dolayısıyla dizi reyting listelerinde ilk sıralarda yer almayı başardı. Hal böyle olunca da Atv'nin sevilen dizisi uzun soluklu bir yapım olarak üst üste 4 sezon boyunca ekranda kaldı. Ancak artık Kırgın Çiçekler reytinglerde yavaş yavaş alt sıralara doğru inmeye başladı. Işte tam da bu sebepten dolayı ATV Kırgın Çiçekler'in final yapmasını istedi. Star TV'de yayınlanan Söz dizisi ve birkaç ay önce Show TV'de başlayan Çukur dizisinin yanı sıra Kanal D'nin sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk karşısında direnemeyen dizi 113. Bölümünde final yapma kararı aldı. Öte yandan dizi ekibi geçtiğimiz hafta ATV tarafından düzenlenen bir yemekte son kez bir araya geldi.

Kırgın çiçekler songül
Kırgın çiçekler final
ATV yöneticilerinin de katıldığı yemekte dizinin sevilen oyuncularına teşekkür plaketi takdim edildi. Önümüzdeki pazartesi günü saat 20 00 de son kez ekrana gelecek olan Kırgın Çiçekler dizisinin hayranları da sosyal medya üzerinden dizinin final kararına tepki gösteriyor. Bakalım Kırgın Çiçekle'rin 113.  final bölümü diziseverler tarafından nasıl karşılanacak?







Gelişmeleri Facebook, Twitter ve YouTube  hesaplarınızdan takip edebilirsimiz

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0