Orkun Işıtmak'ın Hayatı Sizi Çok Şaşırtacak! Orkun Işıtmak Kimdir ve Nereli?

Türkiye'nin ilk YouTuber'larından biri olan Orkun Işıtmak, 7'den 70'e birçok kesimin sevgisini kazanmış durumda. Peki Orkun Işıtmak kimdir? Orkun Işıtmak kaç yaşında?  Orkun Işıtmak'ın YouTube serüveni ve Orkun Işıtmak'ın hayatı hakkında detayları sizler için derledik.
Orkun
Orkun Işıtmak
Orkun Işıtmak, YouTube Türkiye'nin en eski içerik üreticilerinden yani YouTuber'larından birisi. Her türden içeriğe imza atan Işıtmak, büyük bir takipçi kitlesine sahip. Çok genç yaşta, hatta çocuk yaşlarında YouTube'a merhaba diyen Orkun, ilk başlarda oyun videoları çekerek izleyiciye ulaşmaya başladı. Tabi korku oyunlarını hiç sevmeyen YouTuber, bunu çok iyi kullanıp dikkkatleri üzerine çekiyordu. Her iki videosundan birinde korku oyunlarına yer veren Orkun, oyunlardaki ani hareketlere karşı verdiği tepkiler de yine çok ses getirdi. Ancak Orkun Işıtmak'ı şu anki popüleritesini arttıran gelişme çok şaşırtıcı...

Genç YouTuber, kanalında başlattığı "Yabancı şarkılar Türkçe olsaydı"  serisi kapsamında farklı türde olup, hit olan şarkıların sözlerini Türkçe olarak seslendirmeye başladı. Orkun yabancı şarkıları Türkçe seslendirdikçe ilgi arttı, ilgi artınca da YouTube kanalının abone sayısı büyük bir hızla yükseldi. Şu aralar Türkiye'nin en çok izlenen YouTube kanallarından birinin sahibi olan Orkun Işıtmak, farklı tarzıyla da yine her kesimin beğenisini toplamayı başardı demek hiç yanlış olmaz. Öte yandan birçok ünlü isimle çok ilginç içerikler üreten Işıtmak, birçok yeni YouTuber'a da ilham verdi. Samimi ve içten oluşuyla da küçük yaştaki takipçilerine örnek olmaya çalıştığı da gözlemleniyor. Peki Orkun Işıtmak kimdir? Ve Orkun Işıtmak kaç yaşında?  Yanıtlar haberimizin devamında...

Orkun Işıtmak Kimdir? Orkun ışıtmağın Hayatı


Doğuma büyüme İzmirli olan genç YouTuber, 1996 yılında dünyaya geldi. Şu an 22 yaşında olan Orkun Işıtmak, İstanbul'da yaşamını sürdürüyor. Ancak YouTuber'lığa İzmir'de başlamış olan Orkun, son birkaç yıl içinde İstanbul'da içeriklerini üretmeye başladı. Öte yandan Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi'nden mezunu olan Orkun Işıtmak, geçtiğimiz senelerde İstanbul Üniversitesi'nde eğitimini sürdürmeye başladı. Ancak başarılı YouTuber üniversite eğitimine ara verdi. Bunun gerekçesini ise YouTube'a daha çok yoğunlaşmak olarak ifade ediyor. Bu arada Orkun Işıtmak YouTube ve YouTuber'lık hakkında da resmi web sitesinde dikkat çeken bazı ifadeler kullanıyor. Şu an 5 milyona yaklaşan bir abone sayısına ulaşan Işıtmak şunları söylüyor:

"İnsanları eğlendirebilmek için ilk olarak kendiniz eğlenmelisiniz."

Orkun Işıtmak sözlerini şöyle sürdürüyor: Youtube ve televizyon birbirinden tamamen farklı iki mecra. Televizyonda maruz kalıyorsunuz fakat Youtube da izlemek istediğinizi kendiniz seçebiliyorsunuz. Bu Youtube'u televizyondan çok daha etkili kılıyor. Televizyon kitlesi ve Youtube kitlesi de birbirinden oldukça farklı. İçerikler de aynı şekilde. Ben de bu ayrımı elimden geldikçe korumaya çalışıyor ve izleyicilerime en iyi içeriği sunmaya gayret ediyorum.  Farklı şeyler yaratarak izleyenlerin yüzünde bir tebessüm oluşturmaya çalışıyorum. Her hafta koyduğum yeni videolar ile iş/okul stresinden sıkılanlara bir alternatif olmaya çalışıyorum. 







Gelişmeleri FacebookYouTube ve Twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0