Adnan Oktar'ın Kediciklerine Kötü Haber Geldi! Bundan Böyle...

Son zamanların tartışılan ismi Adnan Oktar, kedicikler hakkında önemli bir karar aldı. Televizyon kanalı kapanma tehlikesi altında olan Adnan Oktar, A9 TV'nin RTÜK tarafından kapatılmaması için çözümler geliştirmeye başladı. Adnan Hoca'nın kediciklerine kötü haber geldi.
Kedicikler
Adnan Oktar
Son yılların tartışmalı ve bir o kadar dikkat çeken isimlerinden biri olan Adnan Oktar, her zamanki gibi yine gündemde. Oktar'ın kanalı A9'un kapatılması konusu şu aralar konuşulmakta. Aynı zamanda Adnan Oktar'ın A9 kanalıyla birlikte internet üzerinde yapılan yayınlara da sansür gelmesi bekleniyor. Öte yandan Adnan Oktar'ın "kedicikler" olarak tanımladığı kadınlar için de kötü haber geldi. Yaptıkları şo ve danslarla dikkat çeken kedicikler A9'un uydu yayınlarına çıkmayacağı bizzat Adnan Hoca tarafından duyuruldu. Gazeteci Nevşin Mengü ile bir araya gelen Oktar,.bu konuyu da dile getirdi. Henüz daha Adnan Oktar'ın kedicikleri A9   TV'ye  çıkmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz gün gazeteci Nevşin Mengü'nün ziyaret ettiği Adnan Oktar, RTÜK'ün internet sansürüne ilişkin de konuştu. Oktar, yakın zamanda A9 TV'de önemli değişikliklerin olacağı mesajını verdi. Oktar, Mengü'ye, RTÜK'ün cezasının ardından artık kamuoyunda “kedicikler” olarak bilinen kadınların yayınlara çıkmayacaklarını açıkladı. Bundan böyle Tülay Kumaşçı gibi birçok kedicik televizyon ekranına çıkamayacak. Sosyal medyada kedicikler için bu durumun hayal kırıklığı olduğu yorumları da yapıldı. Son zamanlarda toplumun tepkisini çeken Adnan Oktar cemaati bakalım ne gibi değişikliklerle gündeme gelecek?





Yeni gelişmeleri Facebook ve Twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0