Hande Yener: Kendim Gibi Bir Solist Bulursam Ona Albüm Yapacağım

Hande Yener, geçen gün Pal FM'de Kaan Gökman'ın konuğu oldu. Yener,  yayında soruları yanıtlarken çok iddialı konuştu.  Sesinin renginden dolayı açık ara önde olduğunu iddia eden popçu Hande Yener, güzel şarkıcı  Simge Sağın'a övgüler dizdi.
Pal fm
Jande Yener
Pal FM'in sevilen radyo programcılarından Kaan Gökman'ın bu haftaki konuğu şarkıcı Hande Yener idi. Yener, Kaan Gökman'ın yönelttiği sorulara iddialı yanıtlar vermeyi ihmal etmedi. Yener'in canlı yayındaki konuşmasında en dikkat çeken detay sesi hakkında yaptığı açıklama oldu. Hande Yener, "Son dönemde seninle arası bozulan sanatçılar hemen rakiplerine yanaşıp taraf oluyorlar, bu durum senin tarafından nasıl görünüyor?" sorusuna ses renginden dolayı açık ara önde olduğunu iddia ederek şu yanıtı verdi: ... "İnan ki beraber fotoğraflar koymak falan bunlar benim için çok yüzeysel. Ben çok daha derin bakıyorum. Şöyle düşünüyorum:  “Çok şanslıyım! Allah’ın bana vermiş olduğu bir ses rengim var bu da benim açık ara önde olmamı sağlıyor. Buna bir şey diyemiyorum, bu bana Allah’ın lütfu! o yüzden kıskançlıklar olabiliyor buna da alışmış durumdayım. Hayatım en iyi soundu aramakla, müzikle geçiyor.
Kendim gibi solist arıyorum, bulursam ona albüm yapacağım”

Kendisi Gibi Solist Bulunca Albüm Yapacak!


Öte yandan Kaan Gökman'ın "Şimdi diyorlar ki Hande Yener neden genç isimlerin prodüktörlüğünü yapıp piyasaya çıkarmıyor? Kendisine rakip mi görmek istemiyor? diye bir söylenti var..." sorusuna da iddialı yanıt veren başarılı şarkıcı genç müzisyenlere açık açık mesaj veren şu açıklamayı yaptı:
"Ben solist çok arıyorum. Kendi aşkımı arıyorum yani, müziğe olan kendi aşkımı… Stüdyoda sabahlamayı seviyorum, müzik dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyorum.Kendim gibi bununla yoğun bir solist arıyorum… Erkek ya da kadın farketmez… Hepsi sıkılgan…. Hepsi şöhret olma peşinde… Ben bu işe aşık solist arıyorum. Kısacası vardı da ben mi yapmadım?"

Hande Yener, radyocu Gökman'ın "Şu anki müzik piyasasında Hande Yener’in veliahtı olarak kimi görüyorsun?"sorusuna da şaşırtan bir yanıt verdi. Hande Yener:  "Yetenek ve ses rengi olarak bence kesinlikle Simge Sağın… Çok başarılı ama eminim ki o da yeni bir Hande Yener değil sadece Simge Sağın olmak peşindedir. Eminim ki kendi tarzında büyük noktalara gelecek… Benim ismim benim yaptıklarım çok farklı. Ben çok farklı riskler aldım, farklı tarzlar denedim, bunları kendime yakıştırdım. Çünkü seviyordum, dinliyordum… Benim ki çok uç noktalarda gezen bir kariyerdi… Bilmiyorum benim kadar çılgın, deneysel müzik yapan gelir mi? Ama şu an ses rengime en yakın olan isim Simge Sağın." diye konuştu.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0