İşte LG Q6 Kullanıcı Yorumları ve LG Q6 Özellikleri! LG Q6 sorunları var mı?

LG'nin yeni orta segmente hitap eden telefonu Q6, fiyatı ve özellikleriyle dikkat çekiyor. LG Q6, özellikleri ve fiyatının yanı sıra performansıyla da iddialı. Peki LG Q6'nın yorumları ne yönde? İşte LG Q6 detayları...
Lg Q6

Telefon fiyatları aldı başını gidiyor. Üst düzey telefonlar 6 bin TL'ye kadar yükselmişken, orta segmentte yer alan telefonlar da bundan pek geri değil. Çok iyi olmayan bir orta segment telefonu bile şimdilerde 1000 TL'den aşağı satılmıyor. Tabi bu durum kimi telefon  kullanıcıları için  hiç de iyi bir gelişme olarak görünmüyor. Hal böyleyken gözler fiyat performans telefonu olarak nitelendirilen uygun fiyatlı ve iyi özelliklere sahip bir cihaz arıyor. Tam bu noktada LG'nin geçen ay duyurulan yeni telefonu dikkat çekiyor. "LG Q6" adındaki telefon özelliklerinin yanı sıra 1200 TL bandındaki fiyatıyla göze çarpıyor. Her ne kadar eksikleri olsa da LG Q6, ucuz olmasıyla tercih edilecek gibi görünüyor. Tabi LG Q6'nın bir başka önemli detayı da çerçevesiz ekrana sahip olması. Bununla birlikte Q6, orta segmentte yer alan nadir çerçevesiz ekrana sahip cihazlar arasında yerini alıyor. Peki LG Q6'nın özellikleri neler? En önemlisi de LG Q6 kullanıcı yorumları ne yönde? Tüm bu soruların yanıtı haberimizin devamında.

İŞTE LG Q6 YORUMLARI VE ÖZELLİKLERİ


Yukarda da söz ettiğimiz gibi Q6'nın en dikkat çeken özelliği çerçevesiz ekrana sahip olması. 3000 mhA değerinde bir pil ile kutudan çıkan LG'nin yeni orta segment telefonu Android 7.1 ile piyasaya sürüldü. Ayrıca LG Q6 Android 8 Oreo güncellemesini de 2018'in ilk çeyreğinde alacak. 13 MP bir kamerayla kullanıcıya sunulan LG Q6, kamera performansıyla biraz kullanıcısını üzecek gibi görünüyor. F2.2 değerindeki kamera yetersiz ışıkta iyi sonuçlar elde etmek için uygun bir cihaz değil. Bu arada yüz tanıma teknolojisini içinde barındıran LG Q6, NFC özelliğine de sahip.   Standart hale gelen 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı orta segmente hitap eden LG Q6'da kullanıcıya sunulmuş durumda. Güvenlik konusunda biraz zayıf olan LG Q6, parmak izi özeliğinin olmamasıyla eleştirilebilir. Zira 500 TL'lik cihazlarda bile artık parmak izi okuyucu bulunuyor. Q6'nın WİFİ gücüne bakıldığında; 802 donanımının AC desteğine sahip olmadığını görüyoruz. Bu da WİFi bağlantısının biraz zayıf kalabileceğini gösteriyor. Yine, SnapDragon 435 ile satışa çıkan LG Q6, FM radyo ile kutudan çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER
Lg
Q6
Peki LG Q6'yı kullananlar ne diyor? LG Q6 yorumlarına bakıldığında; ilk göze çarpan "ısınma sorunu" iddiası oluyor. Bazı kullanıcılar LG Q6'nın çok ısındığını öne sürüyor. Elimizde telefon bulunmadığından bu konuda sizlere net bir şey diyemiyoruz... Genel olarak olumlu yorumlar alan LG Q6, en çokta fiyatı konusunda yorum almakta. Yüz  tanıma özelliğinin iyi çalıştığını belirten LG Q6 kullanıcıları, şimdilik bu özellikten memnun. 3000 mhA değerine sahip olan pilin de iyi performans gösterdiği dile getirilmekte. LG Q6 kullanıcı yorumlarında telefonun biraz geç şarj olduğu, kameranın da biraz geri kaldığı belirtiliyor. Ama belirttiğimiz gibi LG Q6 yorumlarında en çok olumlu yönleri öne çıkıyor. Öte yandan cihazın yeni olmasından dolayı yorumları da şimdilik çok az.  Bakalım ilerleyen günlerde LG Q6 yorumları nasıl şekillenecek?

Sizce LG Q6 alınır mı? LG Q6 hakkında  yorumunuzu bizimle paylaşmayı unutmayın.

Yeni gelişmeleri FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

7 Yorum:

  1. Alınır tabikide ben aldım memnunum

    YanıtlaSil
  2. Adsız2/06/2018

    Bende telefonu aldım ama muzik dinleyemiyorum sen naapıyorsun acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız5/22/2018

      müzik neden dinkenemiyor ?

      Sil
  3. Cihazı bende aldım çok güzel tek eksiği bence parmak izi olmaması ama cihaz genede çok güzel

    YanıtlaSil
  4. Telefon güzel ama yeni gelen güncelleme olmadı daha acaba güncelleme almayacak mı

    YanıtlaSil
  5. Adsız9/24/2020

    ekran paylaşımı türkiye modelinde neden ekran paylaşımı yok 2 yıldır yani aldığım yıldan beri uğraşıyorum ama bulamıyorum yardım edin

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0