Manga'nın Yeni Albümü Geliyor!

Ferman manga
Manga
Manga'dan iyi haberler almaya başladık. Uzun süredir sessizliğini koruyan Manga, yeni albüm için bir süre önce stüdyoya girdi. Bu haber de pek çok kişiyi sevindirdi. Çünkü Manga hakkında her zamanki gibi o kadar çok iddia ortaya atıldıki... En son 2014 yılında çıkan albümden sonra grup adeta sessizliğe büründü. Konserler  ve bir takım ufak çalışmalar dışında bir çalışma görmedik. Bu da doğal olarak dinleyicilerin merağını artırdı. Baştada dediğim gibi bu durum pek çok iddiayı da beraberinde getirdi. Manga grubunun dağıldığı dedikoduları sadece son birkaç yıldır gündeme gelmedi. Yıllardır bu dedikodu dillendiriliyor. Ama bu kez Manga grubunun dağıldığı iddiası biraz güçlüydü. Peki sebebi neydi? Kim sebep oldu?

Bu kez Manga'nın suçu vardı demek hiçte yanlış olmaz. Şöyleki: Manga'dan Ferman Akgül'ün Habertürk gazetesine verdiği bir röportajda öyle bir cümle kurduki herkes "artık tamam Manga bitti" dedi. Cümle aynen şu şekildeydi: "Kadınlar hayatımıza girince dağıldık" Tabi Ferman Akgül bunu yaşanan evin dağılması ve evlilikleri için ifade ettiğini dile getirse de,  pek çok kişi ikna olmadı. Daha sonra Ferman Akgül iki  single çalışması ve geçtiğimiz aylarda ilk solo albümünü yayınladı. Tüm bunlar dedikoduları iyice güçlendiriyordu. Ama grup bir yandan da geçtiğimiz  Nisan ayında yoğun bir konser turuna başlamıştı. Birçok Manga takipcisi durumu anlayamıyor olsa da gelişmeleri takip ediyordu...

Ve nihayet  Manga yeni albüm müjdesini verdi. Dolaysıyla dedikodular da yalan çıktı! Hatta Manga'nın "Stüdyo N" stüdyosunda albüm hazırlıkları hız kazandı. Geçtiğimiz aylarda  yeni albümün haberini veren Manga grubu albüm kayıtlarına başlamış durumda. Yaklaşık 4 yıldır albüm çıkarmayan Türkiye Rock müziğinin sevilen grubunun yeni şarkıları pek çok müziksever tarafından merakla bekleniyor. Manga'nın yeni albümü ne zaman çıkar bilinmez ama 2018'in bahar aylarında Manga'nın yeni şarkılarını dinleyebileceğimizi düşünıyorum. Bu arada son olarak Ferman Akgül'ün ilk solo albümünden de biraz bahsetmek istiyorum. Manga'nın tarzından çok farklı bir albüm olmuş. Albüme ismini veren "Yürüyorum İçimde" ve "Tütsü" şarkısı olağan üstü bir güzelliğe sahip. Ferman da o kadar içten ve güzel bir şekilde seslendirmişki anlatamam... Ama  nedense albüm pek ilgi görmedi. Slow ağırlıklı Yürüyorum İçimde albümünün ikinci klibi de yakında müzikseverlerle buluşacağı bekleniyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0