400 TL - 500 TL Arası En İyi Android Telefonlar (En ucuz Android telefonlar)

Yeni bir telefon almak için araştırmada bulunan pek çok gelir seviyesi düşük kişi, 400 TL ile 500 TL arası akıllı telefon bulamamaktan şikayetçi. Bizde bu yazıda "en iyi 400 TL ile 500 TL arası Android telefonu" sizler için derledik.
500 tl telefon
Telefon
Telefon fiyatları aldı başını gidiyor. Ve pek çok kişi bu durumdan oldukça şikayetçi. Özellikle gelir seviyesi düşük olan kişiler "400 TL'ye iyi telefon" bulamamakta.  Zaten 300 TL'ye telefon bulmak imkansız gibi birşey... Biraz daha bütçeyi artırıp "500 TL'ye en iyi android telefon" araştırmasına girenler de yine sonuç alamıyor. En düşük seviye telefonun bile 1000  TL olduğu şu zamanda 400 veya 500 TL'ye bulunan telefonların markası pek bilinmiyor. Veya popüler markaların aşırı düşük telefonları öne çıkıyor.  Ya az bilinen markaları tercih edip ne olacağını bilemeyeceksiniz ya da ikinci el telefonlara yöneleceksiniz. Bizde "400 TL ile 500 TL arası en iyi Android telefonları" seçmeye çalıştık. Bu cihazlara göz atmadan önce şunu unutmayın: bu cihazlardan pek bir beklentiniz olmasın. Yani oyun oynayıp kamerasıyla harikalar yaratamazsınız. Günlük işlerinizi ve Facebook, İnstagram gibi  sosyal medya uygulamalarına girmek için kullanma gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek. İşte "en ucuz Android telefonlar"

400 TL'ye En İyi Android Telefonlar

Ucuz android telefon
400 TL'ye telefon
500 TL'ye göre çok daha kısıtlı olan bu fiyat segmentinde genelde pek bilinmeyen markaların modellerini görüyoruz. 300 TL bandında yerli marka olan  Piranha'nın yanı sıra, Hiking, Ulton, FLY gibi markalar bulunuyorr. Tabi birde Samsung, HTC gibi bilinen markaların eski ve düşük modellerini de görmemiz mümkün. İşte 400 TL'ye en iyi Android telefonlar!

Piranha IQ Smart


Yerli bir üretici olan Piranha'nın en iyi telefonu olan bu cihaz bu fiyat bandının da en iyisi olarak dikkat çekiyor. Büyük bir beklentiniz yoksa Piranha İQ Smart ihtiyaçlarınıza yanıt verecektir. 5 inç bir ekrana sahip olan ve 16 GB depolama alanı ile 2 GB RAM kapasiteli cihazın pili biraz yetersiz. 230 mhA değerindeki pilinin yanı sıra Piranha IQ Smart, 490 TL'lik fiyatıyla da öne çıkıyor.

HTC Desire 620G


Çift SİM kart özelliğiyle öne çıkan HTC'nin bu modeli maalesef 8 GB depolama alanıyla kutudan çıkıyor. Sistemin depolamanın ne kadar bir kısmını aldığı bilinmese de bu hafıza bizce yeterli değil. Öte yandan cihaz 1 GB gibi bir RAM kapasitesine sahip ve batarya değeri de 2100 mhA. HTC Desire 620G'nin şu anki güncel fiyatı 440-450 TL arasındadır.

Samsung Galaxy Win


Tanıdık bir marka tercih etmek isteyenler için Samsung'un  Galaxy Win modeli de önerilebilir. Performansı düşük olan telefonun fiyatı da düşük. Şu an 440 ile 450 TL arası bir fiyata sahip olan cihazın 1 GB  RAM'nin yanı sıra 8 GB da hafızası bulunuyor. Samsung Galaxy Win, 2000 mhA değerinde bir pil ile kullanıcıya sunulmuş durumda. Bu arada küçük telefon arayanlara hitap eden  Galaxy Win 4.7 inçlik bir ekranla kutudan çıkıyor.

500 TL'ye En İyi  Android Telefonlar

Android telefon
500 TL'ye telefon
Bu fiyat bandında 400 TL'ye göre telefon modeli yelpazesi biraz geniş denilebilir. Ancak bu telefonların da performans ve özelliklerinin fiyatları gibi düşük olduğunu belirtmek gerekir. Tabi fazla bir beklentiniz yoksa sadece internette dolaşmak ve günlük ihtiyaçlarınızı gidermek için bu telefonları tercih etmeyi düşünüyorsanız sıkıntı yaşamayacaksınız. İşte 500 TL'ye telefonlar!


Turkcell T70


Fiyat performans telefonu diyebileceğimiz T70, 500 TL'lik fiyatıyla dikkat çekiyor. Öte yandan Turkcell T70 5.2 inçlik ekranının yanı sıra 16 GB depolama alanıyla kullanıcıya sunulmuş durumda. Pil değeri düşük olan Turkcell T70, 2400 mhA'lık pilinin yanı sıra 2 GB'lik bir RAM kapasiteye sahip. Bu da cihazın pek çok işinizi görebilecek kapasitese olmasını sağlıyor. T70'in bu yazı yayınlandığındaki fiyatı 570 TL'dir.

Vestel Venus 5000


Son zamanlarda akıllı telefon pazarındğı yaptığı hamlelerle dikkatleri üzerine çeken yerli üretici Vestel'in Venüs modelleri de uygun fiyatlarıyla göze çarpıyor. Vestel Venus 5000  de bu modeller arasında yer alıyor. 2 GB'lık RAM ve 16 GB depolama alanını kullanıcıya sunan telefon giriş seviyesi için oldukça ideal. Ama oyun performansı pek iyi sayılmaz.
2230 mhA değerindeki pilinin yanı sıra telefon 5 inçlik bir ekranla geliyor. Vestel Venus 5000 in 580 TL gibi bir fiyatı olduğunu da belirtmek gerek.

LG K8


500 TL'ye alınabilecek en iyi telefonlardan biri de LG'nin  K8 modeli. Bu telefonun özellikleri her ne kadar düşük olsa da fiyatıyla öne çıkıyor. 1.5 GB RAM ve 8 GB gibi bir depolama alanıyla kutudan çıkan LG K8, en ucuz Android telefonlardan birisidir. Öte yandan LG K8'in fiyatı  550 ile 540  TL arası değişkenlik gösteriyor. 2125 mhA değerinde bir bataryaya sahip olan cihazın ekran boyutu 5.0 inç. LG K8 de 500 TL'ye alınabilecek en uygun Android telefonlar arasında yerini almaktadır.





Gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK   ve  TWİTTER  sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

2 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0