TRT 1'in Davetsiz Misafir filminde Fulya Zenginer başrolde!

TRT 1'in  ev sineması kuşağının yeni filminin çekimlerine başlandı. TRT 1'in "Davetsiz Misafir" adlı Tv filminin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Peki Davetsiz Misafir ne zaman başlayacak? Davetsiz Misafir'in oyuncu kadrosunda kimler var?
Trt1
Fulya Zenginer
Bir süre önce TRT tarafından başlatılan ev sineması kuşağı izleyici tarafından ilgi görünce yeni filmlere imza atılmaya karar verildi. TRT 1'de yayınlanan Adı Yunus gibi Tv filmlerinden sonra yepyeni bir filmin daha çekimlerine başlandı. Davetsiz Misafir adındaki Tv filminin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanmıştı. Öte yandan Davetsiz Misafir'in oyuncu kadrosunda da önemli isimlerin yer alacağı açıklandı. Bu sezon TRT 1'de ekranlara gelecek Davetsiz Misafir'de Fulya Zenginer ve Kemal Uçar başrolde izleyiciyle buluşacak.

Miraç Kazancı’nın yönettiği Davetsiz Misafir'de Fulya Zenginer farklı bir karakteri canlandıracak. Geçtiğimiz sezon Atv'de ekrana gelen ve başarısız olduğu için izleyiciye veda eden "Seni Kimler Aldı" dizisinin bitmesiyle birlikte güzel oyuncu Zenginer, Tv filmi için anlaştı. Fulya Zenginer, Davetsiz Misafir'de "Aspendos" karakterini canlandıracak. Ekimde TRT 1'de başlaması beklenen film için Fulya Zenginer, İnstagram hesabından setten bir fotoğrafıyla birlikte şu notu paylaştı:  “O zaman artık Aspendos’la tanışın. Oynamaktan delicesine zevk aldığım kadın”

Yeni  gelişmeleri Webmgon'un  FACEBOOK ve TWİTTER sayfalarını takip ederek ilk sen öğren

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0