Şişli MYO öğrencilerinden anlamlı yardım kampanyası! Doğubayazıt'daki köy okuluna yardım

Mazlum Günhan / Webmgon

Şişli MYO Radyoterapi Bölümü öğrencilerinden anlamlı yardım  kampanyası. Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı bir köy okulu  için el ele veren öğrenciler,   okulun anasınıfını  baştan sona yenileyip öğrencilere kıyafet yardımında bulunmayı hedefliyorlar.
Şişli myo
Okul
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı adı öğrenilemeyen bir köy okulu için,  İstanbul şişli Meslek Yüksekokulu  Radyoterapi Bölümü öğrencileri tarafından yardım kampanyası düzenlendi. Sınıfın içinde başlayan yardım kampanyası kısa sürede sınıfın dışına da taşındı. Edinilen bilgiye göre köy okulunun baştan sona yenilenmesi gerekiyor. Ancak öğrenciler sadece  okulun anasınıfını yenileyip, okulun  öğrencilerine kıyafet, kırtasiye malzemeleri ve kitap yardımında bulunabilecekler.  

Nisan ayına kadar devam edecek olan yardım kampanyasına Doğubayazıt'da  bulunan vatandaşlar da destek veriyor. Şişli MYO Radyoterapi Bölümü öğrencisi  ve aynı zamanda Doğubayazıtlı olan Nurgül Gül tarafından başlatılan kampanyaya Şişli MYO yönetimi de destek veriyor. 

"Herkesten yardım bekliyoruz"


Yardım kampanyasının bir ders kapsamında lbaşlatıldığını ifade eden Nurgül Gül, şunları söyledi:
"Bu projeyi sınıf olarak başlattık. Şişli Meslek Yüksekokulu Radyoterapi Bölüm yönetimine  projeyi ben sundum ve kabul edildi. Proje yaklaşık bir haftadır devam ediyor ve 8 Nisan 2017 tarihinde de sona erecek.   Bu tarihe kadar herkesten yardım bekliyoruz." Öte yandan  tüm sınıf  arkadaşlarının projeye önemli  katkıda bulunduğunu ifade eden Nurgül Gül, Doğubayazıt Kaymakamlığından onay alındığını ve çok destek talebi gelirse kampanyanın  ikincisinin de düzenleneceğini belirtti. 

Kırtasiye malzemeleri, kitap, kıyafet, ayakkabı  gibi   temel ihtiyaçların yanı sıra  oyuncakların toplandığı yardım kampanyası şu an İstanbul ve Doğubayazıt'ta devam ediyor.  Yardıma katkıda bulunmak isteyenler Şişli Meslek Yüksekokulu'na  ulaşıp  yardım paketlerini  gönderebilecekleri gibi,  direkt okula gidip teslim de  edebilirler. Ayrıca Doğubayazıt'tan da yardımlar alınmakta.  Şişli Meslek Yüksekokulu Radyoterapi öğrencilerinin başlattığı anlamlı kampanya 8  Nisan tarihine  kadar devam edecek.

Paylaş

WhatsApp Telegram

11 Yorum:

  1. Emrah Yıldız3/21/2017

    Ne varsa gençlerde var.

    YanıtlaSil
  2. Zeynep Karatan3/21/2017

    Nasıl ulaşacağız? Kızımın oyuncak ve kıyafetleri var boşa gitmesin. Kızın büyüdü bende o eşyaları ne yapacağız dite düşünüyordum? İti oldu bu

    YanıtlaSil
  3. Güneş Ceylan3/21/2017

    Aynen benimde çorbada tuzum olsun istiyorum. Nasıl olacak???

    YanıtlaSil
  4. Fırat Cander3/21/2017

    Vala helal size. Bravoo

    YanıtlaSil
  5. Fatma Benli3/21/2017

    Okulun ismi neden paylaşılmıyor? Bunlar sahtekar olmasın mı?

    YanıtlaSil
  6. Orhan Bilici3/21/2017

    Öğrencilerin yardıma ihtiyacı varken yardım topluyorlar güzel.

    YanıtlaSil
  7. Deniz Kahraman3/21/2017

    Elimde kitap ve oyuncaklar var. İlgili kişiler iletisime geçsin. Bekliyorum.

    YanıtlaSil
  8. Bunlar zengin tayfa toplasınlar aralarında. Ben Ankaradayım benimde kitap almam gerekiyor.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kaan04400@hotmail.com 👈 e mailinden ulaşabilirsiniz

      Sil
  10. Dilek Güleç3/26/2017

    Yardım yapacağımız okul Ağrı/ doğubeyazıt örtülü ilköğretim okulu. Orada okuyan ögrencilerin gerçekten hertürlü yardıma ihtiyaçları vardır. Desteklerinizi bekliyoruz. İletişim için Nurgül gül, 0545 454 17 70

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0