Karanlığın Elli Tonu (Grinin Elli Tonu 2) bu hafta vizyonda! Karanlığın Elli Tonu konusu

Grinin Elli Tonu'dan sonra pek çok kişinin sıklıkla sorduğu "Karanlığın Elli Tonu ne zaman çıkıyor?" sorusu nihayet yanıt buldu. Karanlığın Elli Tonu (Grinin Elli Tonu 2) bu hafta vizyonda. Tüm dünyada 560 milyon dolar hasılat yapan Grinin Elli Tonu filminin   devamı  yoğun ilgi görüyor.  Peki Karanlığın Elli Tonu'nun konusu nedir? Karanlığın Elli Tonu oyuncu kadrosu ve tüm detayları haberimizde.
Karanlığın eli tonu
(Fifty Shades Darker
Tüm dünyada yoğun ilgi gören ve 500 milyon dolardan fazla hasılat yapan Grinin Elli Tonu,  hala konuşulmaya devam ederken filmin  devamı olan  Grinin Elli Tonu 2 diye de geçen Karanlığın Elli Tonu   geldi. Uzun süredir  Karanlığın Elli Tonu ne zaman çıkıyor? Soruları sıklıkla gündeme geliyordu. Ve film takipçileri bu hafta Karanlığın Elli Tonu'nu izleyebilecekler. İlk film kadar yoğun ilgi görmesi beklenen Karanlığın Elli Tonu'nun yönetmen koltuğunda  James Foley Fear (House of Cards) oturuyor. Erotik, Dram türündeki Grinin Elli Tonu'nun devamı Karanlığın Elli Tonu'nnda Oscar ödüllü isimler de rol alıyor.

Karanlığın Elli Tonu Oyuncuları


Karanlığın Elli Tonu oyuncu kadrosunda şu isimler karşımıza çıkıyor:  Dakota Johnson ve Jamie Dornan'ın başrollerini üstlendiği filmde  Grinin Elli Tonu’ndan gelen Oscar ödüllü Marcia Gay Harden, Eloise Mumford, Victor Rasuk, Luke Grimes, Jennifer Ehle, Rita Ora ve Max Martini ile ekibe yeni katılan Oscar ödüllü Kim Basinger, Bella Heathcote ve Eric Johnson  rol alıyor. İlk filmde gelişen olaylardan beslenen Karanlığın Elli Tonu (Grinin Elli Tonu 2), 10 şubatta vizyona giriyor. Daha gösterime girmeden konuşulmaya başlanan Karanlığın Elli Tonu'nun  (Fifty Shades Darker) çekimlerine Şubat 2016'da başlandı. 5 aylık çekim sürecinden sonra film Haziran 2016'da tamamlandı.
Grinin 50 tonu
Karanlığın Elli Tonu
Kültürlerarası gişe rekortmeni serilerin yaratıcısı E L James ile birlikte Michael De Luca, Dana Brunetti ve Marcus Viscidi filmin yapımcılığını üstlenirken, senaryoyu  da  Niall Leonard kaleme aldı. Universal Films’in dağıtıcılığını yaptığı Karanlığın Elli Tonu Türkçe dublaj ve Türkçe altyazılı seçenekleriyle gösterime giriyor. Öte yandan Karanlığın Elli  Tonu'nun  (Grinin Elli Tonu 2) konusu da dikkat çekiyor.

Karanlığın Elli Tonu  (Fifty Shades Darker) Konusu

Bu hafta vizyona girecek olan dram, erotik ve romantik türündeki Karanlığın Elli Tonu'nun konusu kısaca şöyle:
Yara almış olan Christian Grey, tedbirli Ana Steele’in hayatına geri dönmesi için çabalarken, Ana Steele, ona bir şans daha vermeden önce bir anlaşma yapmak ister. İkili güven oluşturmaya ve dengeyi bulmaya başlarken Christian’ın geçmişindeki karanlık figürler, çiftin birlikte bir gelecek kurma umutlarını yok etmeye kararlı bir şekilde etraflarını sarar.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0