Kurtlar Vadisi ne zaman başlıyorr? Kurtlar Vadisi hangi kanalda...

Pek çok kişinin sıklıkla sorduğu "Kurtlar Vadisi ne zaman başlıyor?" sorusu yanıt buldu. Kurtlar Vadisi yeni sezonunda Kurtlar Vadisi Darbe adıyla  yeni oyuncularıyla yepyeni bir kanalda ekranlara gelecek. Ancak Polat'ın ilk bölümlerde yer alamayacağı ortaya çıktı. Peki Kurtlar Vadisi Darbe ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Darbe hangi kanalda yayınlanacak?  Kurtlar Vadisi Darbe hakkında tüm detaylar haberimizde.
Kurtlar vadisi darbe
Kurtlar Vadisi
13 yıllık bir serüvene sahip olan efsane dizi Kurtlar Vadisi, bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda yayında kaldırıldı. Kurtlar Vadisi  Pusu'nun yayından kaldırılmasından sonra Kurtlar Vadisi   izleyicisi "Kurtlar Vadisi ne zaman başlıyor?" sorusunu sıklıkla sormaya başladı. Ancak Pana Film  konuyla alakalı herhangi bir açıklama yapamadı.  Yapım şirketi, "Kurtlar Vadisi  Darbe" adını 15 Temmuz darbe girişimi öncesi aldığı için  başı belaya girmişti. Pana Film, tüm hukuki işlemlerden sonra Kurtlar Vadisi Darbe'yi ekranlara taşımaya hazırlanıyor. Peki Kurtlar Vadisi   ne zaman başlıyor?  Bu soruya yapım şirketinden net bir yanıt verilmese de bu ay içerisinde  Kurtlar Vadisi'nin başlaması bekleniyor. Ayrıca "Kurtlar Vadisi   hangi kanalda yayınlanacak?" sorusuna ise şaşırtacak bir kanal ismi karşımıza çıkıyor.  Kurtlar Vadisi   yeni sezonda 360 TV'de ekranlara gelecek. 360 TV, izleme oranları düşük bir  TV kanalı olduğu için bu karar pek çok kişiyi şaşırttı. Öte yandan Milliyet'te yer alan bir haberde Kurtlar Vadisi'nin çok yakında sürprizlerle ekrana geleceği belirtildi. Pana Film'e yakın olan isimlerden edinilen bilgilere göre  Kurtlar Vadisi  Darbe, yeni oyuncularıyla ekranlara dönecek. Kanal D'de 300. Bölümü yayınlanıp ekrandan kaldırılan Kurtlar Vadisi   Pusu'nun devamı olması beklenen Kurtlar Vadisi   Darbe, eski oyuncuları Necati Şaşmaz ve Cahit Kayaoğlu gibi oyuncularıyla da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kurtlar Vadisi Darbe Fragman


2000'li yılların başından bu yana ekranlara gelen ve her sezon reytinglerde yerini alan Kurtlar Vadisi'nin yeni sezonu kadar, Kurtlar Vadisi yeni sezon fragmanı da merakla bekleniyor. Bir süredir mahkemelik olan Pana Film'in Kurtlar Vadisi   yeni sezon fragmanını yayınlamaması tepkilere neden oldu. Ancak yapım şirketinin başındaki bela sona erdi ve şirket,  Kurtlar Vadisi'nin yeni sezonu için çalışmalarına başladı. Kurtlar Vadisi   yeni fragmanının yayınlanması da an meselesi. Bu arada Kurtlar Vadisi   Darbe fragmanında izleyenleri şaşırtmayı hedefleyen dizinin yapımcısı bunun için yeni sürprizlere imza attı. İddialara göre bu sürprizlerin  biri de  dizinin ilk bölümlerinde Polat Alemdar'ın  bir süre yer almayacağı.  Yine dillendirilen bir başka iddia ise Necati Şaşmaz yani Polat Alemdar dışında diğer bilinen oyuncuların dizide rol almayacağı.  Pana Film Kurtlar Vadisi  hakkında merak edilenler için açıklama yapmadıkça  yeni yeni iddialar ortaya atılacak gibi duruyor.

Nerdeyse her sezon yeni kanallarda  izleyiciyle buluşan ve kanal değiştirme rekoru kıran  Kurtlar Vadisi'nin yeni sezonu merakla beklenirken, edinilen bilgilere göre yapım şirketi de çalışmalarına hız vermiş durumda. Kurtlar Vadisi Pusu'nun oyuncularının bazılarının da  Kurtlar Vadisi   Darbe'de tekrar ekranlara geleceği ifade ediliyor. Hala  Kurtlar Vadisi'nin eski bölümleri yoğun ilgi görmeye devam ederken, yapım şirketinin  yeni sezonda çoğu klişeyi değiştireceği belirtiliyor. Kurtlar Vadisi 1. Bölümünden bu yana reytinglerde önemli başarılara imza atarken bakalım çokça merak edilen.  "Kurtlar Vadisi   ne zaman başlıyor?" sorusu Pana Film tarafından ne zaman yanıtlanacak?

Kurtlar Vadisi'nin yeni sezonu hakkında en son haberleri  hemen öğrenmek için  Webmgon'u FACEBOOK ve  TWİTTER  hesaplarından takip edebilirsiniz. Kurtlar Vadisi   Darbe fragman ve daha fazla detayı ilk siz öğrenin.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0