Yeni dizi Cesur ve Güzel hakkında merak edilenler ortaya çıktı!

Star Tv'nin yeni dizisi Cesur ve Güzel için sayılı günler kaldı. Yayınlanan ilk   bölüm fragmanıyla dikkat çeken Cesur ve Güzel dizisinin konusu izleyiciyi şaşırttı. Peki Cesur ve Güzel  ne zaman başlayacak? Cesur Ve Güzel dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Cesur ve Güzel dizisinin tüm detayları.
Cesur ve sühan
Cesur ve Güzel
Bu sezonun en iddialı dizileri arasında gösterilen Cesur ve Güzel için geri sayım başladı. Uzun zamandır birçok kişinin beklediği Cesur ve Güzel'in detayları da netleşmeye başladı. Kıvanç Tatlıtuğ'u ve Tuba Büyüküstün'ü bir araya getiren yeni dizi Cesur ve Güzel, Star Tv'nin yeni sezonun en dikkat çeken yapımlarından biri olarak gösteriliyor. Öte yandan aynı ay içinde Kanal D ekranlarına gelecek olan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin dizisi Vatanım Sensin de yine Cesur ve Güzel dizisine rakip gösterilmekte. Geçtiğimiz gün Nazlı Çelik'in sunduğu  Star Tv Ana Haber Bülteni'nde  Cesur ve Güzel 1. Bölüm fragmanı yayınlanarak dizi hakkında merak edilen bir takım sorulara yanıt verilmiş oldu. Yayınlanan   Cesur ve Güzel fragmanında Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Sühan (Tuba Büyüküstün) bir kaza sonucu ilginç bir biçimde tanışıyorlar. Ancak ilk görüşte aşık olan Cesur ve Sühan'ı çok kötü günler bekliyordur... Kıvanç Tatlıtuğ'un ve Tuba Büyüküstün'ün başrolde izleyiciyle buluşacağı Cesur ve Güzel merakla beklenirken, Cesur ve Güzel dizisinin ne zaman başlayacağı da netleşti.

Cesur ve Güzel dizisi ne zaman başlıyor?


Uzun süredir merakla beklenen Star Tv'nin yeni dizisi Cesur ve Güzel artık izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Her hafta yeni fragmanları yayınlanan Cesur ve Güzel, Kasım 2016'da seyirciyle Star Tv ekranlarında buluşacak. Öte yandan "Cesur ve Güzel hangi gün yayınlanacak?" sorusu henüz yanıt bulamasa da Cesur ve Güzel'in Kasım ayının ilk haftası Star  ekranlarına gelmesi bekleniyor. Tabi yine Kasım'da başlayacak olan Kanal D'nin yeni dizisi de Cesur ve Güzel'le aynı hafta başlayabilir. Hatta iddialara göre Vatanım Sensin ve Cesur ve Güzel dizisi aynı gün ekranlara gelecek. Ancak her iki dizinin kanalları ve yapım şirketleri dizilerin hangi gün başlayacağını açıklamış değil. Kasım ayının ilk haftasında ekranlara gelmesi beklenen Cesur ve Güzel hakkında  merak edilen bir başka konu ise Cesur ve Güzel dizisinde kimler oynayacağı. İzleyiciyle buluşmak için gün sayan Cesur ve Güzel dizisinin oyuncu kadrosu merak edilmeye devam edilirken konu hakkında net bir bilgi paylaşılmadı.

Cesur ve Güzel dizisinin oyuncu kadrosu açıklanmadı


Star TV'nin  yeni aşk dizisi Cesur ve Güzel, Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yanı sıra pek çok sürpriz oyuncuyla izleyiciyle buluşacak. Ancak Star Tv'de Cesur ve Güzel dizisinin yapım şirketi de Cesur ve Güzel'de kimler oynuyor? Sorusuna net bir yanıt vermiş değil. Tuba Büyüküstün, ünlü bir kozmetik firmasının sahibi olan  "Sühan" karakterini canlandırırken, Kıvanç Tatlıtuğ ise geçmişinin izlerini süren   "Cesur" karakterine hayat verecek.  Yüksek bütçeli Cesur ve Güzel dizisinin senaryosunu Ece Yörenç kaleme alırken, Ali Bilgin ise dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Ayrıca önümüzdeki günlerde Cesur ve  Güzel dizisinin oyuncu  kadrosunun açıklanacağı düşünülüyor. Yine dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün yanı sıra pek çok sürpriz oyuncunun  Cesur ve Güzel dizisinde rol alması bekleniyor.

Cesur ve Güzel dizisinin konusu


Cesur ve Güzel 1. Bölüm fragmanında  Cesur ve Sühan'ın beklenmedik bir kaza  sonucu tanışmasının görülmesinden sonra iyice "Cesur ve Güzel konusu" merak edilmeye başlandı. Peki Cesur ve Güzel dizisinin konusu nedir? İşte merakla beklenen yeni dizi Cesur ve Güzel'in kısaca konusu:
Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0