Ünlülerin övgüyle bahsettiği "İkimizin Yerine filmi konusu ve tüm detayları

Yayınlanan fragmanlarıyla dikkat çeken "İkimizin Yerine" adlı film yoğun ilgi görüyor. Nejat İşler'in ve Serenay Sarıkaya'nın  başrollerini üstlendiği film için Cem Yılmaz başta olmak üzere pek çok  ünlü övgüler dizdi.  Bu hafta vizyona girecek olan İkimizin Yerine filminin oyuncu kadrosu, İkimizin Yerine konusu  ve tüm detayları haberimizde.  
İkimizin yerine
İkimizin Yerine (film)
Uzun süredir çok konuşulan sinema filmi İkimizin Yerine, bu cuma sinemaseverlerle buluşuyor. Serenay Sarıkaya'yı ve  Nejat İşler'i ikinci kez bir araya getiren İkimizin Yerine, aşk sahneleriyle dikkat çekiyor. Öte yandan "İkimizin Yerine" filminin yayınlanan fragmanları iki milyonu geçen izlemeye ulaştı. Serenay Sarıkaya'nın ilk sinema filminin yönetmen koltuğunda Umur Turagay oturuyor. Ayrıca konusuyla dikkat çeken  İkimizin Yerine filminin  senaryosunu ise Pınar Bulut kaleme aldı. Usta oyuncu Nejat İşler'in yaklaşık üç yıl sonra  kamera karşısına geçtiği İkimizin Yerine filmi 21 Ekim 2016'da  yani yarın vizyona girecek. Bursa'nın Mudanya ilçesinde çekimleri gerçekleştirilen filmin oyuncu kadrosu kadar konusu da dikkat  çekiyor.  Birçok ünlünün övgülerle söz ettiği İkimizin Yerine filminin yapımcılığını TAFF Pictures üstleniyor.


İkimizin Yerine Filminin Konusu


Mudanya'dan İstanbul'a uzanan bir aşk öyküsünün beyazperdeye taşındığı İkimizin Yerine de aile, aşk gibi kavramların nasıl iç içe olduğunu gözler önüne seriliyor. 21 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak olan ve romantik sahneleriyle dikkat çeken film izleyicyi etkileyecek önemli filmler arasında gösteriliyor.  İşte İkimizin Yerine'nin konusu: Bir taşra kasabasında, ailesinin dayattığı hayata sıkışıp kalmış genç Çiçek, kasabaya yeni gelen gizemli edebiyat öğretmeni Doğan’a aşık olur. Doğan bu yasak aşka ne kadar dirense de, Çiçek’ten uzak duramaz. Gencecik bir kalbe ne kadar büyük bir aşk sığar? Peki o aşk yaralı bir adamın kalbini iyileştirebilir mi?
Doğan ve Çiçek cevapları birbirlerinde ararlar. Oysa bu aşk sadece onların değil, bir ailenin de kaderini sonsuza kadar değiştirecektir.


Ünlüler İkimizin Yerine'yi Övgülerle  Anlattı


Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya'nın yanı sıra İkimizin Yerine'nin oyuncu kadrosunda  Zerrin Tekindor, İştar Gökseven, Özgür Emre Yıldırım, Aslı Bekiroğlu, Merve Çağıran ve Ayşegül Cengiz Akman gibi isimler kamera karşısına geçti. Geçtiğimiz gün galası yapılan film için ünlüler övgüler yağdırdı. İkimizin Yerine için söylenenlerden en dikkat çekeni ise Cem Yılmaz'a ait. Yılmaz, Twitter'da İkimizin Yerine için şunları söyledi:
"Dün izlediğim @2mizinyerine filmini cok beğendim...Umur Turagay ın  ve muhtesem oyunculukları ile tüm oyuncu arkadaşlarımın ellerine saglık" Öte yandan  filmde Serenay Sarıkaya, küçük bir kasabada yaşayan, sürekli kendini tekrarlayan hayatının sırrını çözmeye çalışan Çiçek karakteri ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanırken, başarılı oyuncu Nejat İşler ise Çiçek'in hayatını değiştirecek büyük aşkı, edebiyat öğretmeni Doğan karakterini canlandırıyor. Bu yılın en iddialı aşk filmi olarak görülen ve oyuncu konusuyla dikkat çeken İkimizin Yerine, yarın vizyona girerek sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0