Selena Gomez Sosyal Medyada Herkesi Şaşırttı!

Şarkıcı Selena Gomez'in sosyal medya gücü ve sosyal medyada kazandığı para inanılacak gibi değil. Gomez, 1 milyara yaklaşan takipçisiyle sosyal medyada en çok  para kazanan ünlüler arasında ilk sıralarda. Selena Gomez'in Twitter, Facebook ve İnstagram'da kazandığı para sizleri çok şaşırtacak!

Gomez
Selena Gomez


Güzel şarkıcı Selena Gomez, sosyal medyada en çok takipçi ve beğeniye sahip ünlüler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Gomez'in sosyal medyadaki bu gücü genç şarkıcıya para olarak geri dönüyor. Selena Gomez, Twitter'da 1 milyara yaklaşan takipçi sayısıyla  Twitter üzerinden 1 milyara yaklaşan takipçi sayısına sahip nadir ünlüler arasında yer alıyor. Şarkıcı, geçtiğimiz gün de İnstagram'da en çok beğeni alan ünlü olarak gündeme gelmişti. Bugün D’Marie Analytics tarafından açıklanan verilere göre Gomez'in  sosyal medyadaki bu gücü Gomez'e binlerce dolar kazandırıyor.

D’Marie Analytics'in bugün açıkladığı verilere göre Selena Gomez, sosyal medya hesapları üzerinden 550 bin dolar kazanıyor. Yani güzel şarkıcı, Facebook, Twitter ve İnstagram üzerinden 1 milyon 580 bin TL kazanıyor. Peki ama Selena Gomez bu kadar parayı nasıl kazanıyor? Sosyal medyada para kazanmanın çokça yolu var. Ancak birçok ünlü gibi Selena Gomez de reklamlarla para kazanıyor. Tabi ünlüler sosyal medyada reklamlarla para kazanırken gizli reklamları tercih ediyor. Yani ünlüler açık açık reklam paylaşmıyorlar. Selena Gomez de bu yolla milyonlarca dolar   kazanıyor.


Selena Gomez'in Doğum Günü Hayranları Tarafından Kutlandı!


Bugün 24  yaşına giren güzel şarkıcı Selena Gomez,  etkili olduğu  sosyal medya üzerinden milyonlarca doğum günü mesajı aldı. Özellikle İnstagram'da çokça mesaj alan Selena Gomez'in pek çok  hayranı  Selena Gomez'in doğum gününü kutladı.

Gomez
Selena Gomez - İnstagram

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0