Özge Gürel'li Organik Aşk Hikayeleri vizyonda! Organik Aşk Hikayeleri oyuncuları

Özge Gürel'in başrolünde karşımıza çıktığı Organik Aşk Hikayeleri  filmi bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Romantik komedi türündeki Organik Aşk Hikayeleri'nin oyuncu kadrosu ve konusu haberimizin  devamında...
Aşk hikayeleri
Organik Aşk Hikayeleri
Sinemaseverlerin uzunca bir süredir beklediği Organik Aşk Hikayeleri  vizyona girdi. Dram ve romantik komedi türündeki film 8  ayrı çiftin birbirinden bağımsız 8  öyküsünü  beyazperdeye taşıyor. Öte yandan Organik Aşk Hikayelerin'de güzel oyuncu Özge Gürel başrolde izleyiciyle buluşuyor. Birçok sinema ödülü alan film bugün itibariyle tüm sinemalarda gösterime girdi.  Yönetmenliğini  Alpgiray M. Uğurlu'nun üstlendiği Organik Aşk Hikayeleri, 3.ReelheART Toronto Uluslararası Film Festivali'nde ''En iyi Yabancı Film'' ve ''En Iyi Cast'' ödüllerini kazandı. Yine Alpgiray Uğurlu'nun senaryosunu kaleme aldığı film, Uluslararası Madrid Film Festivali'nde ''Yabancı Filmde En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu'' ödülünü kazandı.

Organik Aşk Hikayeleri'nin oyuncuları


Kiraz Mevsimi dizisiyle tanınan ve şu anda Star Tv'de yayınlanan Dolunay dizisinde Nazlı karakterine hayat veren güzel oyuncu Özge Gürel ve Gökhan Alkan'ın yanı sıra Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u Furkan Kızılay da başrolde yer alıyor. 

Organik ask hikayeleri
Aşkı görücü usulu arayan 8 çiftin birbirinden bağımsız 8 ayrı hikayesinin anlatıldığı filmin diğer oyuncuları ise: Celil Sadi Cengiz, İrem Helvacıoğlu, Melike Öcalan, Taylan Güner, Ceyda Kasabalı gibi isimlerden oluşuyor.
Gösterim tarihi 11 Ağustos olarak belirlenen  romantik komedi türündeki Organik Aşk Hikayeleri filmi bugün itibariyle izleyiciyle buluşmaya başladı.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0