Survivor Burçak Tuncer bakın hangi mesleği yapıyor? Burcak Tuncer kimdir?

Survivor 2017 tüm heyecanıyla devam ederken, kimi yarışmacılar eleniyor, kimileri de öne çıkıyor. Survivor gönüllüler takımında yarışan Burçak Tuncer de öne çıkanlardan. Peki Survivor Burçak kimdir?  Burçak Tuncer nereli? Ve Survivor Burçak Tuncer kaç yaşında? İşte Survivor 2017 gönüllü takımının öne çıkan isimlerinden  Burçak Tuncer hakkında merak edilen tüm detaylar. 
Burçak
Survivor Burçak
Hızlı bir başlangıç yapan Survivor 2017'de heyecan da gittikçe üst seviyelere çıkıyor. İlerleyen Survivor bölümlerinde yarışmacıların sinir ve stresi de yükselmeye başladı. Öte taraftan Survivor gönüllüleri ile Survivor ünlüleri arasındaki rekabet de kızışmaya başladı. Tüm bunlar yaşanırken kimi Survivor yarışmacıları elenmeye, kimileri de öne çıkmaya başladı. Öne çıkan yarışmacıların  biri de Survivor 2017 gönüllüler takımından Burçak Tuncer oldu.

Survivor Burçak, oyunlardaki performansıyla göz doldurmaya başladı.  Ayrıca Survivor Burçak,  sporcu kimlikleriyle tanınan arkadaşlarından farklı bir meslek icra etmesine karşın yine de oldukça başarılı bir performans gösteriyor. Peki Burçak Tuncer'in asıl mesleği nedir? Burçak Tuncer nereli, kaç yaşında?  Survivor Burçak kimdir ? gibi soruların sıklıkla sorulduğu  Burçak Tuncer'in hayatı sizleri şaşırtacak.

Survivor Burçak Tuncer Kimdir? Burçak Tuncer Kaç yaşında?


Survivor  gönüllüler takımının genç yarışmacılarından  biri olan Burçak Tuncer, İzmir Karşıyaka doğumludur. Survivor son bölümünde gösterdiği  performans ile dikkatleri üzerine çeken  Survivor Burçak Tuncer 6 Nisan 1992'de dünyaya geldi. Astrolojiye inanan Survivor Burçak, Koç burcu olduğu bilinmekte. Birçok  Survivor yarışmacısı  sporcu kimliğiyle  öne çıkarken Burçak Tuncer yarışmacı arkadaşlarından çok farklı bir meslek yapmaktadır. İlkokul ve lise  eğitimini İzmir'de tamamlayan Burçak Tuncer, İzmir Tevfik Fikret Lisesi'ni bitirdikten sonra yine İzmir'de  Ekonomi Üniversitesi'nde Mimarlık bölümünde  okudu.

Birçok sanat dalıyla uğraşan Survivor Burçak, özel olarak resimle ilgilenmektedir. Birkaç kez resim dalında birincilik elde eden Tuncer,  tüm bunların yanı sıra kişisel resim sergisini Çeşme Sanat Galerisi'nde açtı.
Mimarlık yapan ve şu an Survivor'da iyi bir oyun performansı sergileyen Burçak Tuncer bakalım ilerleyen haftalarda neler yapacak?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0