Survivor Eser West kimdir? Eser West kaç yaşında? (Survivor 2017)

Survivor 2017'nin öne çıkan isimlerinden Eser West yarışmada gösterdiği performansla oldukça yoğun ilgi gördü. Peki Eser West kimdir? Eser West kaç yaşında?  Ve ilk olarak Kanal D'nin evlilik programı Kısmetse Olur'da tanınan Eser West nereli? Survivor 2017 gönüllüler adaylarından Eser West hayatı hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde.
Cansel eser
Eser West
Survivor  2017 geçtiğimiz hafta hızlı bir başlangıç  yaptı  ve yine izleyicilerce yoğun ilgi gördü. Ancak Survivor 2017'de ünlülerden daha çok Survivor 2017'nin gönüllü isimleri ve  takımı damgasını vurdu. İlk bölümde yenilen ünlüler takımının sinirleri gerilirken,  Survivor 2017 gönüllüler takımı  da keyifli başladı. Öte yandan Survivor'a damga vuran isimlerden en çok dikkat çeken de Survivor 2017 gönüllü takımından Eser West oldu. West, rakiplerine karşı aldığı başarılarla büyük beğeni topladı. Tanıtım videosunda sarfettiği sözlerin hakkını veren Eser West, takım arkadaşları tarafından tebrik edildi. Sıkı televizyon izleyicileri, özellikle gündüz kuşağı programlarını takip eden izleyiciler Eser West'e pekte yabancı değiller.  West, Kanal D'de yayınlanan evlilik programında damat adayı olarak izleyenlerin karşısına çıkmıştı. Kısa sürede tanınan Eser  West Survivor 2017'ye katıldıktan sonra daha da merak edilmeye başlandı. Peki Eser  West kimdir? Eser  West kaç yaşında ve nereli?  İşte Survivor Eser  West hakkında merak edilen tüm detaylar.

Eser West kimdir? Eser  West kaç yaşında?


Türk bir anne ve Amerikalı bir babanın çocuğu olan Eser West, Amerika'da dünyaya geldi. Kısa bir süredir Türkiye'de bulunan Eser West, bundan böyle Türkiye'de yaşamını sürdüreceğini ifade  etmiştir. Vücudunun büyük bir bölümüne dövme yaptırmış olan   Eser  West  Türkçe'siyle de  dikkat çekiyor. Ayrıca Eser West'in  asıl mesleği ise öğretmenliktir. Ama "Eser  West ne öğretmeni?" Sorusu yanıt bulmuş değil. Peki Eser  West kaç yaşında?  New York'ta dünyaya gelen West, 1990 doğumludur. Yani Eser  West 27 yaşında. Daha önce evlenip boşanan Eser West,  şu an Cansel  Çördük'le aşk yaşıyor. Bu arada Eser West'in İnstagram hesabında  bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı. West, İnstagram'da sadece 1 kişiyi takip ediyor o da sevgilisi Cansel ÇördükLa Guardia Communitiy College üniversitesinde eğitimini tamamlayan Eser West 80 kilo   olup 1.75 boya sahip. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programıyla tanınan, daha sonra Hande Yener'in klibinde boy göstermişti. Eser West şimdilerde ise Survivor 2017'de yarışıyor. Bakalım Eser West Survivor'da ilerleyen bölümlerde neler yapacak?  

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0