En İyi 5 YGS - LYS uygulaması! (Android ve İOS YGS LYS uygulamaları)

YGS'ye az bir süre kala öğrencilerin YGS hazırlıkları daha da yoğunlaşmaya başladı. Öğrenciler, kitapların yanı sıra internet ortamında da   YGS konularına ve YGS sorularına göz atıyor. Öyle ki telefonlar birer cep  kitabı oldular. Peki  YGS ve LYS   için hangi uygulamalar faydalı? İOS ve Android için  en iyi  YGS - LYS uygulamaları hangileri? İşte birbirinden pratik en iyi 5 YGS - LYS İOS ve Android uygulaması.
Ygs uygulamaları
YGS LYS
YGS sınavına  sayılı günler kala YGS'ye girecek öğrencilerin heyecanı ve telaşı da beraberinde arttı. Bir yandan da YGS hazırlıklarına biraz daha yoğunlaşan öğrencilerYGS konularından daha çok yavaş yavaş YGS deneme sınavlarına girip kendini test etmeye başladı. Peki YGS'ye  az bir süre kala  iyi bir verim alabilmek için neler yapılmalı?  YGS başarısını artırmak için ne yapmalı?  Birçok uzman YGS'ye çalışanlara farklı farklı kaynaklardan faydalanmasını önermekte. Yine uzmanlar, YGS'ye az bir süre kala bol bol YGS deneme sınavlarına girmenin önemine dikkat çekiyor. Öte yandan teknolojinin gelişmesiyle cebimizdeki telefonlar da YGS ve diğer sınavlarda başarıyı  oldukça etkiliyor. Araştırmalara göre  öğrencilerin işine yarayacak uygulamaların artmasıyla birlikte öğrenciler Android ve İOS'ta eğitim  uygulamalarını sıklıkla kullanmaya başladı. Ancak öğrenciler en çok LYS-YGS  uygulamalarını İOS  işletim sistemli cihazlarda kullanıyor.

Uygulama marketlerinde sayısı her geçen gün artan YGS ve LYS  uygulamaları arasında en iyilerini seçmek de bir hayli zor. Peki en iyi YGS-LYS uygulamaları hangileri? Biz de bu ve buna benzer pek çok kişinin sıklıkla sorduğu sorulara karşın beş adet uygulamayı sizler  için derledik. İşte LYS ve YGS sınavlarında çalışmalarınıza katkıda bulunacak "en iyi YGS-LYS uygulamaları"

YGS Çıkmış   Sorular - Denemeler


Özel bir adı olmayan bu uygulama geçmiş yıllara ait tüm YGS  sorularını içinde barındırıyor. Bilindiği üzere ÖSYM aynı olmasa da çıkmış YGS sorularına benzer veya o soruları biraz değiştirerek çokça soruyor. ÖSYM'nin bu yöntemi gözönünde bulundurduğumuzda bu uygulamanın ne kadar faydalı olduğunu görebiliyoruz.  YGS'de çıkmış soruları deneme şeklinde sunup sonuçlarını   da   analiz ederek yanlışlarınızı  görmenizi sağlayan  uygulama, "YGS'de çıkabilecek sorular" başlıklı bir bölüm de öğrencilere sunuyor. Ancak bu bölümün faydalı olup olmadığı tartışılır. Elbette  uygulamanın  kötü yanları da var. Şu an için kullanıcıyı en çok rahatsız eden sorun aşırı derece reklam göstermesidir. Reklamlar azaltıldığı takdirde uygulama oldukça kullanışlı ve faydalı olabilir.

ÜniX - YGS & LYS


Kapsamlı bir içeriğe  sahip olan Ünix, hem YGS hem de LYS konuları içermekte. Uygulama YGS ve LYS derslerinin tüm konularının hem ayrıntılı hem de özet   biçiminde sunduğu için oldukça pratik. YGS'ye az bir süre kaldığı şu günlerde Ünix özet konular kategorisiyle çalışıpta unuttuğunuz konuları tekrar etmenize olanak sağlıyor. Öte yandan uygulama üzerinde YGS puan hesaplaması da yapmak mümkün. Yaptığınız YGS puan hesaplamalarının ayrıntılı bir tablosunu da sunan Ünix, YGS ve LYS sınavlarına dair önemli içerikleri bir arada barındırıyor.  Uygulama kullanıcıları tarafından da oldukça yüksek bir puan alarak  listemizde sizlere tanıtacağımız uygulamalar arasında yerini almayı başardı.

Sınav Hocası (YGS & LYS )


Hiç  YGS'ye girecek olan rakiplerinizle soru çözdünüz   mü?  YGS'ye girecek rakiplerinizle sizleri yarıştıran Sınav Hocası, YGS için önerebileceğimiz  bir diğer faydalı uygulama. Ders ders konu çalışma ve sonra konuların gelişmesini sağlayan uygulama, puan hesaplama özelliğine de   sahip. Ancak uygulamanın tüm özelliklerini kullanabilmek için ücret ödemek gerekiyor. Premium  sistemi uygulayan Sınav Hocası, daha fazla soru çözme, soru sorup yanıt alma gibi birçok özelliği premium hesap sahiplerine sağlıyor. Uygulamanın nadir de olsa bazen stabil çalışmadığı durumlar oluyor. Ancak uygulama  "en iyi YGS  - LYS uygulamaları"  listemize girmeyi başaran faydalı ve kolay kullanımlı bir YGS -LYS rehberi.

Dersimiz  YGS 


Uygulamanın en dikkat çekici yönü internetsiz  YGS konularını gözden geçirme özelliğine sahip olmasıdır. Kullanıcılar tarafından oldukça iyi bir puan alan Dersimiz YGS, kullanım kolaylığı ve birçok özelliğiyle de öne çıkıyor. YGS derslerinin en önemli  konularının notlarını içeren uygulama, YGS'ye ne kadar kaldığını da gün gün göstermekte. Ancak uygulama internetsiz  çalışmasıyla her yerde YGS''ye çalışmayı  kolaylaştırıyor. Türkiye'de internet kotaları gözönünde bulundurduğumuzda Dersimiz YGS'nin  YGS'ye girecek öğrenciler için  son derece pratik bir uygulama olarak  karşımıza çıktığını görüyoruz.

Sınav Koçu (YGS)


Uygulama marketlerinde bulunan ve YGS & LYS  uygulamaları arasında en iyi en kapsamlı uygulama olan Sınav Koçu (YGS),  YGS'ye gireceklerin işini  kolaylaştıracak  son derece pratik bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.  Sınav Koçu, Türkçe,  Sosyal Bilimler, Temel Matematik ve  Fen Bilimleri alanlarında tüm derslere ait konu ve deneme soruları içeren bir uygulama. Yine YGS sınavına girecek öğrencilerin işine yarar bir çok YGS aracını içinde barındıran uygulama, YGS'ye ne kadar kaldı? Hangi bölüm  için kaç puan gerekiyor? Ve hedefime ulaşmam  için YGS'de kaç  net yapmam gerek? Gibi soruların yanıtlarını kolayca bulmamıza olanak tanıyor.   Ayrıca uygulamayı kullananlar da uygulamadan oldukça memnun olduklarını dile getiriyor. 
Bu arada uygulama üzerinde YGS'ye girecek olan insanlarla konuşma, tanışma ve soru sorup yanıt almanıza da imkan sağlayan Sınav Koçu, Webmgon okurları arasında yapılacak çekiliş sonucunda kazanan 2 şanslı kişiye tamamen ücretsiz ve reklamsız kullanma hakkı verilecek. Her  YGS'ye girecek öğrencinin telefonunda olması gereken bu uygulamayı tamamen ücretsiz kullanmak için  yapmanız gereken oldukça basit.





Sınav Koçu  (YGS) uygulaması çekiliş bilgi ve şartları:
Lys
Sınav Koçu
1. Facebook sayfamızı beğenmeniz gerekmektedir. (Sayfaya BURADAN  ulaşabilirsiniz.)
2. Daha sonra Facebook sayfamızda "Mesaj Gönder" butonuna tıklayıp
Ad, Soyad, Telefon numarası ve E-mail adres bilginizi mesaj göndermeniz gerekmekte.
3. Çekilişe  29 Ocak 2017 saat 23:59'a kadar katılabilirsiniz.
4. Çekiliş sonucu 30 Ocak 2017'de yine Webmgon'un resmi Facebook sayfası üzerinden açıklanacaktır.
5. Bu çekiliş Sınav Koçu  (YGS) uygulamasının bilgisi dahilinde gerçekleştirilmektedir.
Yapmanız gereken işte bu kadar basit. Çekiliş hakkında merak ettiklerinizi Facebook sayfamız üzerinden öğrenebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0