MAHSUN J 9. BÖLÜM YENİ SEZON YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU MU? Mahsun J Yeni Bölümler Ne Zaman?

Mahsun J dizisinin yeni bölümü ne zaman sorusu çokça sorulmakta. Mahsun J 9. bölümü ne zaman yayınlanacak ve Mahsun J son bölüm gelecek mi? Bu ve buna benzer Mahsun J dizisinin yeni sezonu ile ilgili tüm detaylar bu haberde.
Röportaj adam olarak bilinen Mahzun Karaca'nın yapmış olduğu filminden hemen sonra kendisinden bir dizi beklentisi vardı. "Illegal İşler" filminin sonrasında hızla dizi üzerine çalışıldı ve Ocak 2024 tarihinde dizinin ilk bölümü ekranlara gelmeye başladı. YouTube'daki komik videolardan hemen sonra komedi ile özdeşen Mahsun Karaca'nın "Mahsun J" dizisi kısa sürede yoğun ilgi gördü. Gain'de ekranlara gelen dizi, komedi severlere hitap etmesinin yanı sıra konusuyla da dikkatleri üstüne topladı. Mahsun Karaca'nın bir jigolo'yu canlandırdığı dizinin şu ana kadar 8 bölümü yayınlandı. Diziyi sevenler 8. bölümden sonra "Mahsun J" yeni bölümü ne zaman gelecek sorusunu sormaya başladı. Ayrıca "Mahsun J" yeni sezon olacak mı sorusu da yine merak edilen bir başka soru. Biz de bu soruların cevabını bu haberde sizler için derledik.

"Mahsun J" 9. bölüm yeni sezon ne zaman?

Gibi dizisinin yönetmeninin yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yeni sezonu ile ilgili henüz dijital platform ve yapımcı firma tarafından bir açıklama yapılmadı. Ancak "Mahsun J" dizisinin yeni sezonu geleceği neredeyse kesin. Zaten Gain ile bilindiği kadarıyla 3 sezon için çok önceden imzalar atılmıştı bile. Ancak "Mahsun J" yeni bölümleri tam olarak hangi tarihte yayınlanacağı kesinleşmemiş durumda. Ancak edindiğimiz bilgilere göre "Mahsun J" 9. bölümü itibarıyla yani yeni sezon 2024'ün son çeyreği ya da 2025'in başlarında ekranlara gelecek. Yeni sezon çekimlerinin ise yazın başlayacağı tahmin ediliyor. Dizinin yayınlanacağı platform ise değişmeyecek. "Mahsun J" dizisinin başrolü Mahsun Karaca'nın başka bir film projesi olduğu yine gelen bilgiler arasında. Komedi türündeki dizinin yeni sezonu en geç Ocak 25 tarihi itibariyle yine seyirci ile buluşacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0