Berkcan Güven Aslında Kimdir? Berkcan Güven kaç Yaşında, Sevgilisi Var mı ve Nereli?

YouTuber'lar arasında en dikkat çeken isimlerden biri de Berkcan Güven. Berkcan Güven, YouTube için çektiği özgün videolarla çok kısa zamanda bir fenomen haline geldi. Peki Berkcan Güven kimdir? Ve Berkcan Güven kaç yaşında? İşte sevilen YouTuber hakkında merak edilenler. 
Berkcan
Berkcan 
Genç YouTuber'lar son zamanlarda öne çıkmayı başarıyor. Tabi YouTube'un son birkaç yıldır yükselişe geçmesi bunu etkilemektedir. Kimi YouTuber'lar sırf para kazanmak amacıyla içerik üretiyor olsa da kimi YouTube içerik üreticileri ise hem para kazanmak hem de ününe ün katmak amacıyla bu işi yapmakta. Ve her geçen gün ünlü YouTuber'rlara yenileri ekleniyor. Son yılların popüler ismi Berkcan Güven de bunlardan biri. Milyonlarca takipçisi olan Güven, ailesiyle beraber çektiği videolarla tanınmıştı. Herkes gibi Berkcan Güven de ilk başlarda popüler sosyal medya ağı olan Vine ile hayatımıza girmişti.  Berkcan Güven, Vine için çektiği 6 saniyelik videolar da anne annesi ve kardeşiyle birlikte kamera karşısındaydı. Güven'in çektiği kısacık videolar çok kısa sürede yoğun ilgi gördü ve dolayısıyla beğeni de topladı. Hızın alamayan Berkcan Güven, daha sonra YouTube'a geçiş yaptı ve çektiği videolarla ününe ün kattı. Peki ama çok kısa sürede bu kadar popüler hale gelen bu kişi yani Berkcan Güven kimdir? Berkcan Güven kaç yaşında? İşte Berkcan Güven'in hayatı hakkında merak edilen detaylar.

BERKCAN GÜVEN KİMDİR? BERKCAN GÜVEN NERELİ?

Doğuma büyüme İstanbullu olan genç YouTuber Berkcan Güven, ilkbhaharın sonlarına doğru yani 30 mayısta dünyaya geldi. Öte yandan Berkcan Güven'in babası da sosyal medyada çok konuşulan bir insan. Peki Berkcan  Güven'in babası kimdir? Burhan Güven, eskiler onu oyuncu ve gazeteci olarak bilirken şimdiki nesil ise Berkcan Güven'in ebeveyni olarak tanıyor. Seslendirmenlik de yapan Burhan Güven, en çok Veda filminde Mustafa Kemal'in canlandırdığı rolle hafızalara kazındı. Şimdi oğlu Berkcan Güven se onun gibi ünlü bir isim haline geldi. Güven aynı zamanda eğitimini de görmeye devam ediyor. Berkcan Güven an itibariyle Işık Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümünde öğrenim görüyor.  Dolaylı da olsa Berkcan Güven okuduğu bölüme yönelik bir iş yapıyor denilebilir...
Magazin
Berkcan Gıven
Berkcan Güven'in YouTube'a girişine baktığımızda ise şaşırtıcı sonuçlarla karşılaşıyoruz. Bir zamanların popüler sosyal medya platformu olan Vine yavaş yavaş önemini  kaybettiğini fark eden Güven, 
2014 yılından itibaren YouTube kanalı oluşturdu ve bu kanalı videoları yüklemeye başladı. 2015 yılına geldiğimizde ise Berkcan Güven YouTube kanalı  her hafta bir video ile yayınlarına devam etti. Peki Berkcan Güven'in en çok izlenen videosu hangisi? Bilindiği üzere geçtiğimiz sene birçok Youtuber "Diss savaşı" adı altında videolar çekiyordu. Bu furyaya dahil olan Berkcan Güven ise "YouTube Benim İşim" çok ses getirdi. Ve dolayısıyla genç YouTuber'ın en çok izlenen videosu da o oldu. Haberimizin yayınlandığı tarih itibariyle Berkcan Güven YouTube'da 3 milyona yaklaşmış durumda. Güven'in İnstagram takipçi sayısı da yine bir o kadar yüksek.

BERKCAN GÜVEN HAKKINDA SOSYAL MEDYADA YAZILANLAR


"Berkcan Güven sen de çok batı özentisisin ama benden çok kaz daha fazla olduğun ve samimiyetine güvendiiğim için birşey demiyorm aboneyim sana kardeş kanal olalım"

"Berkcan Güven'in şansından istiyorum. Adam resmen Alex le maç izliyor delircem"

"Yaşlanınca Berkcan Güvenin anneannesi gibi olacağım."

"Berkcan Güven ergen izleyicisi ergen hayret ediyorum tencere kapak misali yani..."

"Berkcan Güven benim kuzenim Kızlar beni ekleyin Konuşalım."

"Berkcan Güven  eski sevgilime çok benziyor O yüzden YouTube Trend videolarında karşılaştığımda videoyu açıp şikayet butonuna basıp çıkıyorum."

"Berkcan Güven sevgilisi kim bilen var mı ya bana mesaj atsın??"

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0